Op donderdag 10 september 2015 bracht Pascale Naessens haar nieuwste boek Puur Eten 2.  En als schoonheid je lief is dan is je innerlijk ik even belangrijk.

De boeken van Pascale Naessens hebben werkelijk een beweging op gang gebracht: mensen genieten weer in alle vrijheid van eten, terwijl ze gezonder en slanker worden.

Haar romantische stijl van koken slaat aan vanwege de heerlijke, eenvoudige recepten die voor iedereen haalbaar zijn. Jong en oud, iedereen is enthousiast. ‘Pascale heeft haar volk gezond leren eten’ luidt het.
Dat haar manier van koken een groot publiek aanspreekt bewijzen de vele Facebookcommunity’s waar de liefhebbers van de ‘pure keuken van Pascale’ hun ervaringen en recepten delen.

Alles begint met passie. Ook dit boek. Pascale leeft dicht bij de natuur en ze houdt van het water. Daar waar de oever en het water elkaar raken, vindt ze ook de zuiverste en lekkerste voeding. Vis, schaaldieren, zeewier, en schapen en koeien die grazen in de polder.

Puur eten p 16

Pascale Naessens trok op 18-jarige leeftijd de wereld rond als internationaal fotomodel. Na vijf jaar omzwervingen in Parijs, Milaan, Madrid, Hong Kong, China en Tokio, koos ze terug voor België. Ze begon haar tv-carrière bij VTM als omroepster en presentatrice van woonprogramma’s zoals Picco Bello, Huis en Thuis, TV-Makelaar, TV-Dokter, Red mijn huis, en de zeilprogramma’s Jambers Onder Zeil en Jambers Odyssee. Pascale is ook achter de schermen een bezige bij, zo was ze productiemanager voor beide zeilprogramma’s.
Naast architectuur en interieur zijn koken en gezondheid haar passies.  Ze volgde een opleiding tot consulente in gezonde leefgewoonten. Daarnaast behaalde ze een brevet als restauranthouder en volgde ze verschillende kookcursussen, van macrobiotisch koken tot kooklessen in toprestaurants.

Pascale NaessPuur eten pens is intussen de best verkopende auteur van België en is het boegbeeld geworden van de pure en gezonde voeding. Een aantal van haar boeken werd inmiddels vertaald in het Frans, Engels, Duits en Chinees. Ze schrijft ook culinaire reportages en columns voor verschillende lifestyle bladen, waarvoor ze o.a. toonaangevende wetenschappers interviewt over voeding en gezondheid. Ze is een veel gevraagde gaste voor lezingen over gezonde voeding en geeft ook kookdemonstraties.

 

 

Laat een Reactie achter