Wie de Goed Gevoel Ladies Fair in Gent niet kent, mist duidelijk iets! Ook deze editie was een enorm succes, de opkomst was zo massaal dat bezoekers voor gesloten deuren in groep stonden te wachten. Meer dan 165 standhouders hadden hun plaatsje op deze beurs. En voor slechts 10 euro kon je een hele dag shoppen, de aangename sfeer opsnuiven en vooral genieten. Daarvoor trek je al gauw een dagje uit, toch?

De expo bestond uit vier themazones, met elk een eigen kleur die je ook terug kon vinden in de vloerbekleding:

  • Voel je mooi (roos)
  • Voel je gezond (groen)
  • Voel je thuis (oranje)
  • Laat je inspireren (blauw)

Naast de vier themazones had je ook workshopsateliers, een podium, het fijnproeversplein en foodtrucks. Ook op deze punten kon je je ei kwijt. Inschrijven voor de workshops? Dat kon aan het infopunt… gratis en voor niets.

Workshops bij de vleet

Voor velen is Sofie Dumont geen vreemde, ook op de Goed Gevoel Fair was ze er! En wel met een heel kookeiland voor zich. Wie zich durfde te wagen aan een kooksessie met Sofie kon zich gewoonweg inschrijven voor workshop; as simple as that!

Wat kon je bezichtigen?

Bij ‘Voel je mooi’ waren bekende namen zoals Marc Inbane, Pro Nails, Allure alweer van de partij. En dan had je nog het enorme Belbeauty eiland, met Kuren in Kanegem, City of Women, Lux Gent, Thermen Katara, Villa Aqua, Dué Beauty & Face, Purelien.  Aan het Belbeauty eiland stonden ze met momenten letterlijk aan te schuiven om alles uit te proberen, van een succes gesproken! Om maar niet te spreken van de make-up van Paul & Joe die daar ook uitgestald stond, prachtig gewoon.

Due face && beauty / Purelien @ belbeautyP1190270

Due face && beauty / Purelien @ belbeauty

Thermen Katara / Villa Aqua @belbeauty

 

 

 

 

 

 

 

 

‘Voel je gezond’ had dan weer andere dingen te bieden, waaronder biologische producten. Merken zoals Gingerlove, Yakult en Fit Flop zijn hier een vaste waarde op dit deel van de expo. Een product uittesten? Niets is te veel voor deze standhouders.

Wil je letterlijk genieten van een nieuw vrouwenbiertje of een lekker koekje van Jules Destrooper? Bij ‘Voel je thuis’ was het allemaal mogelijk. Hier kwam het echte thuisgevoel duidelijk naar voren, en voor je het weet had je een bakje aardbeien van Hoogstraten mee naar huis, lekker!

Tenslotte had je ook nog ‘Laat je inspireren’. Feestjes organiseren? Een reis boeken? Een loopbaanbegeleiding? Hier kon je meer dan inspiratie opdoen… Zelfs rondsluimeren achter zelfgemaakte juwelen was hier mogelijk. Shoppen maar dames!

Wie dacht dat dit alles was, heeft het goed mis. Op deze beurs kon je zelfs enkele fantastische optredens meepikken van onder meer Paul Michiels en Belle Perez. Schitterend om deze artiesten de zaal te zien inpakken!

Zelfs op het einde van de dag kon je nog verder genieten én ontdekken…Met de goodiebag. Een hele zak vol leuke spulletjes zoals een cd, een handdoek, een drankje, enz. Een must have voor iedereen.

Kwam je niet met een goed gevoel binnen? Dan ga zeker wel met een goed gevoel naar buiten…

Tot volgend jaar!

 

Noteer nu al de datum van de Goed Gevoel Ladies Fair – 24- 26 maart 2017 http://www.goedgevoelladiesfair.be/nl

Laat een Reactie achter