Onze redactie testte het product Sensation Thailande – Thailand Spirit van Bernard Cassiere uit en had deze lovende bemerkingen. Het gaat om lichaamsolie met groene thee, met als extra meevaller de bijzondere geur. Zintuigelijk zit je dus  meteen in Thaîland.

Huile corps senteur thé vert BCAan te brengen ’s morgens of ’s avonds

Je ruikt de groene thee heel intens die er in zit. Dat is dus meteen leuk, als je je met de olie inwrijft, ruik je heel de avond fris. En verder voelt de olie zacht aan. en maakt het de huid ook zacht. Ook een pluspunt is dat de olie erg dun is, zodat die meteen in je huid dringt. Geen vervelende plakkerigere toestanden of olie die te veel aan je laken blijft plakken.  Net omdat de olie zo licht en verfijnd is, dringt die haast in je huid.  Een hele avond en nacht geniet je na van de geur. Je kan de olie uiteraard ook onder de douche gebruiken.  En dan heb je ’s morgens meteen een aangenaam fris gevoel en geur je nog lang na.  Maar het beste is om de olie gewoon ’s avonds te gebruiken. Het ontspant je van kop tot teen.

Neem er gewoon de tijd voor

Het zijn zo van die ervaringen waar je graag iets voor betaalt. Gewoon omdat je zo’n ervaring nog niet eerder meemaakte… de olie voedt je huid ook. En de geur van de plantaardige olie geeft je een goed gevoel.  En ze is bovendien niet plakkerig !! Ideaal dus om te gebruiken voordat je gaat slapen. Of ’s morgens voor de start van de werkdag!  De olie maakt je huid alleszins soepel en vochtig .. dus zeker het proberen waard.

 

Voor een schoonheidsinstituut in de buurt waar je deze producten kan aanschaffen : www.bernardcassiere.be

Laat een Reactie achter