Met de leeftijd en door overmatige blootstelling aan UV-straling, gaat de werking van de huidcellen achteruit, vermindert de aanmaak van hyaluronzuur en verhoogt de afbrekingssnelheid. Deze combinatie draagt bij aan het ontstaan van tekenen veroudering: verlies van stevigheid, elasticiteit, gelaatsvolume, zachtheid en ongelijkmatige huidstructuur, waar bovendien nog zichtbare rimpels en fijne lijntjes bij komen.

JOUW HUID HEEFT EXTRA HYDRATATIE NODIG

De oplossing: HYALURONIC FORCE, een diepgaand hydraterend serum! Een onmisbaar product voor de huid die extra hydratatie nodig heeft, samengesteld door Germaine de Capuccini.

Een gelaatsconcentraat samengesteld uit Hyaluronzuur met een hoog, gemiddeld en laag moleculair gewicht, dat zorgt voor hydratatie en de afweermechanisme van de huid versterkt. Verbetert op aanzienlijke wijze volume, elasticiteit en stevigheid van de huid. Het gelaat ziet er “voller” uit en rimpels worden minder zichtbaar. Het is de ideale aanvulling op elke gebruikelijke dagelijkse behandeling.

GEBRUIK

Voor alle personen die hun huid goed willen hydrateren voor specifieke gelegenheden, jaargetijden, concrete periodes of op gecontinueerde wijze om de gebruikelijke gelaatsbehandeling krachtiger te maken, ongeacht het huidtype. En bovendien geschikt voor de vette huid, met acné en littekens, speciaal voor de rijpe huid en perfect voor de mannenhuid.

Breng op de gereinigde huid ’s ochtends en ’s avonds enkele pompvolumes aan op gelaat, hals en decolleté en masseer die in tot het product volledig is opgenomen. Wacht enkele minuten en breng daarna jouw gebruikelijke crème aan.

Nieuwste trend van layering: HYALURONIC FORCE versterkt de werking van jouw gebruikelijke verzorging en breng het serum aan als 1e stap na je reiniging. Hierover breng je je gebruikelijke serum en dagcrème aan.

PRIJS?

De HYDRACURE HYALURONIC (30 ml) is verkrijgbaar bij de Germaine de Capuccini schoonheidsspecialiste voor de prijs van € 54,00.

Laat een Reactie achter