De komende dagen krijgen we weer een flinke temperatuursboost, uiteraard gepaard gaande met de nodige dosis zonnestralen.  Graag geven we je enkele tips om van de zon dankbaar gebruik te maken.

1 De werking van een zonnefilter loopt terug, daarom moet je je na max. 2 uur opnieuw insmeren.

2 Ga je zwemmen, smeer je direct opnieuw in zodra je uit het water komt.

3 Transpireer je veel? Smeer dan extra.

4 Gebruik zonbescherming ook als je al (van nature) een kleurtje hebt of in de schaduw zit. Let extra op kwetsbare delen als oren, neus, lippen en borsten. Smeer de meest gevoelige delen in met de UV-defense.

5 Gebruik een goede zonnebril met UV-filter om je ogen te beschermen. Draag een hoed of pet als je kort haar hebt of kaal bent.

6 Door transpireren verliest het lichaam veel minerale stoffen. Om deze stoffen aan te vullen kun je het beste mineral water, sterk verdund vruchtensap of kruidenthee drinken. Drink zeker 1,5 tot 2 liter water op een dag om je vochtniveau op peil te houden.

7 Zonneallergie? Gebruik het supplement Bronzestim voor celbescherming van binnenuit.

8 Zoek tussen 12.00 – 15.00 uur de schaduw op.

Suncare trio Pascaud

Zon verstandig met Pascaud

Wil jij kunnen genieten van het mooie zomerse weer? Gebruik dan de UV defense en de sunscreen spray voor een bescherming van buitenaf en de Bronzestim voor een
bescherming van binnenuit. De Pascaud zonnelijn beschermt je huid zowel tegen UV-B stralen (die zonnebrand veroorzaken) als tegen UV-A straling (waardoor huidveroudering optreedt).

De lijst van Pascaud schoonheidsinstituten vind je terug op www.pascaud.com.  Wist je dat Pascaud trouwens een op en top Belgisch merk is !

 

Laat een Reactie achter