Slimcab Health Concept is ontstaan uit 19 jaar ervaring in de afslankwereld.  Bij Slimcab is men er stellig van overtuigd dat afslanken méér is dan bewegen alléén.  Bezoek één van de centra in Vlaanderen en Nederland en centraal staat steeds de Slimcab warmte afslankcabine met InfraRood.

Wist je dat er aan dit concept ook een uniek en volledig personaliseerbaar gegeven kan gekoppeld worden door middel van een simpele Tablet.

slimtab.3

Gebruiksvriendelijkheid voorop

De SlimTab is zeer gebruiksvriendelijk want de verschillende oefenprogramma’s zitten namelijk geprogrammeerd in de tablet.  Nieuwe oefeningen worden op die manier heel snel en makkelijk aangeleerd met je eigen account en oefenschema. Zo kan je je aantal beurten bijhouden, de gewichtsanalyses en evolutie bekijken en kan je jouw oefeningen ook volgen op een filmpje.  Indien gewenst kan je zelf ook afspraken maken via de SlimTab.

SlimDiet

Het beste resultaat krijg je natuurlijk in combinatie met SlimDiet. Door het eiwitrijk dieet krijg je enkel alle bouwstoffen, die nodig zijn om de spiermassa te behouden. Het lichaam zal zijn energie halen uit de vetreserves met vermagering tot gevolg. Ook in het dieet kan gevarieerd worden. Afhankelijk van het aantal kilo’s die de klant wil verliezen kan je een strikt of gematigd eiwitrijk dieet volgen.

Nadien moet niet gevreesd worden voor het zogenaamde ‘jojo -effect’. Tijdens het dieet worden verschillende fases doorlopen waarbij terug opgebouwd wordt naar gezonde, evenwichtige voeding.  Kijk even naar de demo hoe je de oefeningen te zien krijgt op de  SlimTab : http://www.youtube.com/watch?v=5MIHzOitzQA

Slimcab

Resultaat van de Slimcab

De infrarood warmtecabine Slimcab geeft een zeer snel resultaat. Na enkele oefensessies zie je al een mooi resultaat waardoor ook jouw motivatie aanwezig blijft. Naast het afslankende aspect wordt er ook gewerkt aan spier -en huidversteviging. Cellulitis wordt glad gemaakt en de contouren van het lichaam worden mooi afgelijnd. Wij zijn er alvast fan van !

 

Meer info op www.slimcab.be

 

Laat een Reactie achter