Hawaii Collection by OPI brengt, voor het lente-zomerseizoen 2015, de frisse, levendige kleuren van het idyllische eiland Hawaï op de nagels van handen en voeten. Deze nieuwe collectie stelt een kleurpalet voor gaande van gedempte pasteltonen als mint, perzik, nude en roze, over iets gedurfdere tinten als koraal, felgroen, purper en goud, tot donkerdere, iets valere tinten van violet en paars, en een glanzend baksteenrood en blauw.

“Na de lange wintermaanden hunkeren de meeste vrouwen naar frisse kleuren- gaande van de zachtere pastels tot gedurfdere glimmende metallics.” zegt Suzi Weiss-Fischmann, OPI Co-Founder & Brand Ambassador. “De eilanden van het Hawaii archipel , waar een eeuwig lenteklimaat heerst, waren de perfecte inspiratiebron voor deze seizoenscollectie. Om deze twaalf nieuwe kleuren te creëren putte OPI niet enkel inspiratie uit de kleuren van de golven, het zand en de adembenemende zonsondergangen die je kan gadeslaan op de prachtige stranden van Hawaii, maar ook uit de weelderige groene natuur, de tropische bloemen en de kleurrijke vissen.”

“We zagen enorm veel prints en soepel vallende stoffen op de SS15 catwalks. Deze stoffen en patronen zagen we zowel in fellere kleuren als in gedemptere pasteltinten. Warme etherische neutralen in roze, perzik en mint zorgden voor de zachte vrouwelijke noot tijdens de modeshows.” vervolgt Weiss-Fischmann That’s Hula-rious!, een pastel mintgroen van deze Hawaii Collection, kon worden bewonderd op de runway van ontwerpster Charlotte Ronson tijdens de SS15 New York Fashion Week. Deze kleur werd gebruikt om een bijzondere cutout halfmoon manicure te creëren die perfect paste bij de jonge, frisse collectie van deze ontwerpster.”

Verkrijgbaarheid

Hawaii Collection by OPI is verkrijgbaar vanaf eind februari 2015.

DCH46_Hawaii_Mini_fpo

www.opi-belgium.be 

Laat een Reactie achter