Goed Gevoel Ladies FairDEELNEMER GOED GEVOEL LADIES FAIR 2015 

Antares Wellness is gelegen in een straat van een gezellige woonwijk, waar ruime parkeervoorzieningen zijn voorzien.

Dit centrum biedt een ruim aanbod aan wellness arrangementen en heeft bovendien een zeer mooie tuin met een gezellig, originele Finse sauna met warme binnendouche, geïntegreerd in een blokhut.

De sauna kan je zowel privé huren als afzonderlijk als in combinatie met een behandeling.

 

Bosbessen op de behandeltafel

Het instituut gedeelte is ondergebracht in een mooie gezinswoning die in zijn totaliteit benut wordt als wellnesscentrum.  Zo is er beneden een ruime ontvangstruimte en zijn  er meerdere knusse behandelcabines op het verdiep.  Wij mochten er genieten van de bosbessenbehandeling van het Franse spa merk Bernard Cassière, een aanrader van formaat.   Het masker met alginaten, blauwe bosbes en vitamine C voorkomt gevoeligheidssignalen (couperose, rosacea enz). Deze grondige, frisse behandeling beschermt uitstekend tegen vrije radicalen en maakt de huid weer soepel, comfortabel en zacht.  De bosbessenbehandleing is bestemd voor de delicate, gevoelige en droge huid en heeft als doel haar te kalmeren, roodheid en irritatie meteen te verzachten en de huid te voeden. Dat is nu exact wat we nodig hadden en voeg daar een paar getrainde massagehanden aan toe !  Meer info over het verzorgingsmerk  www.bernardcasssiere.be
Antares Wellness Merelbeke (2) Bernard CassiereAntares Wellness Merelbeke (4)Myrtilles

Suikerontharing

Het schoonheidsinstituut Antares gebruikt de intussen meer en meer gekende ontharingstechniek van het merk Pandhy’s, een zeer zachte en effectieve manier om te ontharen.  Bovendien worden tegelijkertijd alle dode huidcellen weg genomen met als resultaat een niet geïrriteerde, zijdezachte huid.   Wij van Belbeauty mochten het zelf ondervinden en inderdaad de huid is zachter en de ontharing is ook minder pijnlijk.  Met deze methode kunnen zelfs de hele korte haren, alsook op de meest gevoelige plaatsen ontharen. Deze behandeling is voor ieder huidtype geschikt, zowel voor dames als voor heren.

Antares Wellness Merelbeke (6) Antares Wellness Merelbeke (7) Antares Wellness Merelbeke (8) Antares Wellness Merelbeke (9)

De uitbater Marc Hofman en zijn personeel maken gebruik van verschillende suikerpasta’s, afhankelijk van de omgevingstemperatuur, de omgevingsvochtigheid en het huidtype van de klant. De pasta bevat enkele suiker en water. Gegarandeerd natuurlijk dus en geen kans op allergische reacties. Suiker is immers een bestanddeel van ons lichaam. Er is geen gevaar voor diabetici, de suiker wordt trouwens ook  niet opgenomen door het lichaam.

Wil je meer weten waarom suikerontharing zo interessant  is voor je huid ? klik dan hier.

www.antareswellness.be

Laat een Reactie achter