Midden in de drukke winkelstraat van Asse ligt Dag en Dauw als een oase van rust en zalige verzorging. Hier zwaait zaakvoerster Tinneke Pouilliers al tien jaar de plak met gedrevenheid en enthousiasme. Haar credo: “Hoe langer ik het doe, hoe meer plezier ik erin krijg…” en dat laat ze sinds haar 16e zien met haar kordate aanpak, haar oog voor detail, de perfecte hygiëne en de manier waarop ze zich op de klant instelt. Ze werkt al jaren met het merk Sothys waarvan ze de producten door en door kent.

Tinneke always goes the extra mile: nog even de wenkbrauwen in model brengen? Lig je goed? Heb je het warm genoeg? Ook al is ze een en al efficiëntie en snelheid, op het moment van de verzorging neemt ze alle tijd, is ze een en al rust en volgt ze trouw haar eigen motto, namelijk dat klanten hier volledig relaxed en ontspannen moeten buitengaan. Dat komt tot uiting in een buitengewone massage waarbij elke millimeter huid grondig wordt aangepakt. Pure zaligheid! Voor Tinneke is de wereld haar dorp, ze kijkt graag over de grenzen heen en droomt van een totale vernieuwing van haar instituut.

Naast gezichtsverzorging verwent Tinneke handen en voeten, doet ze gelnagels, garandeert ze een prachtige make-up of een gezond bruin kleurtje met spraytan en kun je ook voor ontharing en permanente make-up bij haar terecht. Je kunt bij Tinneke snel en efficiënt online reserveren, handig voor mensen met weinig tijd!

Dag en Dauw – Weversstraat 26, 1730 Asse – 0494 / 32 49 32 – www.dagendauw.be

Laat een Reactie achter