Sorteer Volgens

 1. 5.0

  Iedereen is er super vriendelijk, en je wordt ontvangen met de glimlach en een koffietje. Ze werken met goeie producten . Ik ga er steeds buiten met goe verzorgde voeten! 👍 doe zo voort

 2. 5.0

  Voor mijn pedicure wil ik altijd bij Beautysalon Elke zijn. Prima service, vriendelijk onthaal en steeds een luisterend oor naar mijn probleem.

 3. 5.0

  Voor een vriendelijke en professionele behandeling (manicure, pedicure, gezicht verzorging …….) moet je bij Beautysalon Elke zijn. Je vindt er rust en kalmte in een gerelaxeerde sfeer met een drankje in de vernieuwde zaak. Zeker een aanrader.

  1. super lief van je fabienne!!! tot binnenkort 😉

 4. 5.0

  Elke en haar team zijn gewoon de beste. Professioneel , Empatisch ,goeie producten , een gezellig prachtige zaak. Kortom je voelt je er zo welkom en je gaat stralend terug buiten . Een Top team!!! Dank jullie !!!

 5. 5.0

  Steeds met de glimlach, goedlachs, behulpzaam, klaar met raad en daad, …dat zijn Elke en haar team! Na een deugddoende relaxatie, ga je blijgezind en met een relaxed gevoel terug naar huis. Dankjewel, Elke 😘😘😘

 6. 5.0

  Gegandeerde ME-time! Gecreëerd door een top-team!

 7. 5.0

  Enthousiast, energiek, vriendelijk, steeds klaar met raad en daad,.deugddoende verzorging,…daarvoor moet je bij Elke zijn! Steeds goed, blij en relaxed gevoel als je na tijdje intens genieten haar zaak verlaat. Merciekes, Elke en team!

 8. 5.0

  Heel mooi vernieuwd schoonheidssalon. Super vriendelijk . Fantastisch team .

 9. 5.0

  Beautysalon Elke , waar 3 troeven de bovenhand reiken , genieten , kwaliteit en perfectie .
  Waar iedere klant op hun persoonlijke wenken wordt verwend en op een professionele manier met de juiste producten behandeld worden , eerst wordt je huidstructuur onder de loupe genomen door een huidanalyse met camera .
  Zalig voor onze voetjes , zeer interessant is dat we eerst in een ontsmettende voetbadje kunnen genieten en de voetverzorging is super met een aansluitende voet massage , gewoon weg zalig .
  Ik wordt door mensen aangesproken over me nagels , en dat vind ik zeer leuk , voor de super fijne nagels die op naturelle nagel lijken , en iedereen is verbaast dat het kunstnagels zijn , klasse werk .
  Voor feestje , vlug een bij beautysalon gaan voor spraytan , gewoon weg subliem , straal direct blijdschap en zelfvertrouwen uit , en zeer naturelle kleur , top top .
  Ik ben al meerdere jaren de gelukkige die nooit meer moet waxen , door de laser behandeling die ik ondernomen heb , dat is echt een aanrader zowel voor mannen als vrouwen .
  Nu de zaak volledig is veranderd met een hedendaags uitstraling , om de klanten nog meer te verwennen ,ik ga met me vriendin op duo verwenarrangement dat is echt onze time – out ,
  Daar hebben we echt nood aan en zal dat zeker meer doen .
  Een team die naar de wensen van de klant luisterde en je voelt je op je gemak , het is gelijk als thuis komen en er wordt zeker niet opgedrongen van producten .
  Beautysalon Elke , kan ik zeker aan iedereen aan bevelen , een super team zonder kapsones . Top team 👍👍👍 doe zo voort .

  1. wauw!! ik word er even stil van , deze mooie woorden.
   jullie zijn meer dan welkom 😉

 10. 5.0

  Een mooi vernieuwd schoonheidssalon waar je altijd hartelijk verwelkomd wordt , koffie , thee en een leuke babbel. Kwaliteit staat op de eerste plaats.
  Elke , Rani en Jennifer jullie doen dat super goed , doe zo verder !
  Van mij krijgen jullie alvast een hoge score !!!!

 11. 5.0

  Heel goede service en kwaliteit. Hulpvaardig en meedenkend..
  Vriendelijke professionals – altijd met een glimlach.
  Lekkere snoepen !

  1. t’zijn voor de moment chokotoff snoepjes die hier liggen 😉

 12. 5.0

  Het gaat altijd zeer vlot.
  Leuke babbel.
  Heel vriendelijk.

 13. 5.0

  Mooi en verzorgd salon. Je voelt je altijd welgekomen en gaat altijd tiptop terug naar huis. Een echte aanrader!

 14. 5.0

  Jarenlang ben ik al klant bij Elke. Altijd wordt je er vriendelijk onthaald, verzorgt, kortom in de watten gelegd. Mijn nagels zien er altijd perfect uit, ik krijg er altijd complimenten over. Maar er is nog meer, de vriendelijke en persoonlijke bediening is TOP ( dat geldt ook voor Rani trouwens)!!!
  En net door die persoonlijke aanpak en empathie is Elke voor mij een echte vriendin!!!
  Doe zo verder, topteam!!!

 15. 5.0

  Een team met een luisterend oor, waarbij je altijd stralend buitenkomt.
  Top advies en producten van Babor!
  Een echte aanrader !

 16. 5.0

  Vriendelijk ontvangst, altijd tot in de puntjes verzorgd.

 17. 5.0

  Top team.
  Na mijn verzorging werden de aangepaste producten voorgesteld en ben ik echt geholpen, eindelijk iemand die me echt geholpen heeft zonder dwingend over te komen. Een echte aanraden. Een ongedwongen en toffe sfeer 👍👍👍

  1. Dank u wel, wij doen ons best met hart, ziel en veel passie

 18. 5.0

  Een fantastisch team die steeds de tijd neemt om de gepaste zorg aan te bieden. Een echt ‘thuiskom’ gevoel bij deze dames !

  1. Ik ga hier altijd tevreden buiten en dat al vele jaren 😊

   1. super lief van je Nancy (en goeie vakantie e! ) xx

  2. Zowel Elke als Rani nu ook het team uitgebreid is, is het altijd een topdame, iemand met empathie, respect voor het lichaam. Je kan salon’s hebben waar je je niet op je gemak voelt omdat je je te min voelt. Dat ze op je neerkijken. De kwaliteit en vriendelijkheid staan op nummer 1. Zou iedereen B.Elke aanraden. Ook hun producten zijn top. Altijd goed advies! Bedankt.

   1. super lief van je Jolien.

    Wij vinden het idd zeer belangrijk dat we jullie ontvangen en verzorgen zoals wij dat zelf zouden willen!! dat is een van de prioriteiten bij ons xx

 19. 5.0

  Super vriendelijk, prachtige zaak, goeie behandelingen: het totaal plaatje klopt!

 20. 5.0

  Altijd super tevreden van Elke en haar Team. Ook als man kan je er terecht voor het juiste advies en verzorging.

 21. 5.0

  In dit beautysalon word je op je gemak gesteld en staat professionaliteit hier hoog aangeschreven! Ze nemen tijd voor elke klant, heel fijn interieur en aangename sfeer!

 22. 5.0

  Geweldig Salon, met goed advies! Top producten. Super toffe vriendelijke mensen. Ik ga al jaren en steeds tevreden.

 23. 5.0

  Ik ga al jaren naar beautysalon elke ze is gewoon de beste , de nageltjes zijn altijd tip top in orde , altijd even vriendelijk ze is mijn nagelstyliste maar ook een vriendin geworden doe zo voort elke en je team hele mooie zaak je voelt je er thuis

Plaats een Beoordeling

Jouw Beoordeling