Sorteer Volgens

 1. 5.0

  Ik had een intake gesprek met karolien, wat wel tegenviel. 5min aan het onthaal gewacht te hebben geen gegroet, begon haar uitleg te doen zonder mij San her word te laten. En bovendien omwille mijn uiterlijk vernederen ongepast en Onprofessioneel Zeker geen aanrader !

 2. 5.0

  Intussen ben ik reeds 3x naar Body Balance geweest en elke keer weer was het enorm genieten. Lara ontvangt je steeds met een glimlach en zorgt ervoor dat je op je gemak bent en helemaal zen en relax naar huis gaat. Vroeger was ik geen grote fan van welness en schoonheidsbehandelingen maar sinds ik naar Body Balance ga, ben ik helemaal pro geworden. Lara geeft je steeds een gepersonaliseerd advies wat ik in het verleden niet altijd heb gekregen in een beautysalon. Voor mij vormt een bezoekje aan Body Balance de ideale ontspanning en ik heb het dan ook al meermaals aangeraden aan vrienden. We zijn er zelfs al geweest voor een vrijgezellen! De grootste sterkte van Body Balance blijft voor mij evenwel Lara gezien de passie en het enthousiasme waarmee ze de zaak uitbaat! Super goed bezig!

 3. 5.0

  Ik had eerst een intakegesprek gevraagd om kennis te maken met deze instituut en na een zeer prof. uitleg gekregen te hebben van Lara voelde ik mij gerustgesteld.
  Heb al menige behandelingen laten doen en steeds krijg ik vooraf een zeer grondige prof uitleg en tijdens de behandeling komt Lara ook regelmatig kijken naar jou.
  Op eender welk uur van de dag , ik kan het weten want mijn uren zijn meestal specialekes, wordt je steeds even stralend ontvangen door Lara…
  Het instituut is steeds picobello in orde…alles ligt steeds ordentelijk en is heel proper…je krijgt een zen gevoel bij binnenkomst.
  Ik raad het iedereen aan.
  Doe zo voort Lara ..dat is mijn boodschap aan jou

Plaats een Beoordeling

Jouw Beoordeling