Sorteer Volgens

 1. 5.0

  Ik ben een klant van het eerste uur … En nog steeds super tevreden van Sylvie’s therapy behandelingen en hun producten! Het is voor mij een dagelijkse routine! Ik heb mijn couperose onder controle dankzij het serum voor couperose. Ik kan het iedereeen aanbevelen. 100% natuurlijk!

 2. 5.0

  Ben reeds 8 jaar klant en ga om de zes weken voor een bovenlip epilatie en voetverzorging. Super tevreden.

 3. 5.0

  Laat al jaren om de 2 à 3 maanden een gelaats- en decolleté behandeling doen. Altijd goed. Vriendelijk, hartelijk en professioneel. Kom elke keer als herboren en tien jaar jonger ;o) thuis. Gebruik thuis ook de dag/nachtcrème, verschillende serums, de scrub en hydrolaat. Hele goede producten. Een echte aanrader!

 4. 5.0

  Sylvies Therapy is met haar druivenpitolie-behandelingen uniek in de regio. Al vele jaren ben ik er een trouwe klant. De verzorging is op en top. Kwaliteit en een persoonlijke benadering staan voorop. Dat alles in een bijzonder sfeervol interieur. Kortom: alles klopt hier.

 5. 5.0

  Zeer vlotte en aangename dame met steeds een schitterende glimlach. Haar verzorging is tip top zonde voor mezelf dat ik er te weinig gebruik van maak ! Haar verzorgings”cabines” zijn zeer origineel en in phase met de druivenpit 👍😊 de druivenpit olie is een wonderproduct.
  Anne-Marie

  1. Beste klanten!
   Ik wil jullie allemaal bedanken voor de leuke positieve feed-back! Het doet ons veel plezier om al die pluimpjes te mogen lezen. Wij zullen jullie zeker verder in de watten blijven leggen 😉
   Sylvia & Gwenn

 6. 5.0

  Zeer goede gelaatsverzorging, haar serums op basis van druivenpitolie zijn zalig en ruiken overheerlijk. .Sylvia is ook een zeer aangename dame. Ik moet eigenlijk dringend nog eens langsgaan.

 7. 5.0

  De producten zijn overheerlijk en heel natuurlijk. Ik zie echt het verschil, sinds ik ze nu al 3 jaren gebruik. Heel fijne dienstverlening!

 8. 5.0

  Voordien was het altijd of een te vette huid, of een te droge huid, maar het voelde nooit goed aan.
  Sinds ik Sylvia’s natuurlijke producten gebruik, dagcrème, nachtcrème en reiniging ziet mijn huid er precies uit zoals het hoort, stralend !

 9. 5.0

  Als je wil laten verwennen, moet je bij Sylvie’s Therapy zijn! Na een deugddoende “royale” gelaatsverzorging heb ik een luxe pedicure gekregen! En dit met de beste producten op basis van druivenpitten! Een echte aanrader!

 10. 5.0

  Sinds enkele tijd gebruik ik de schoonheidsproducten van Sylvie’s Therapy.
  Ik ben zeer tevreden over deze producten, ze zijn aangenaam in het gebruik Mijn huid heeft een frisse uistraling en voelt niet droog aan. Bovendien zijn deze producten 100% natuurlijk en dat voel je bij het gebruik ervan, mijn huid is niet geïrriteerd en voelt zacht aan.
  Je krijgt snel antwoord op je vragen, de service naar de klant toe is echt goed !

  Liliane De Greef

 11. 5.0

  Ik krijg hier altijd waarvoor ik betaal, de rugmassage is de beste die ik ooit al gekregen heb! Zeker een grote aanrader 👍

 12. 5.0

  Wil je eens in de watten gelegd te worden door een klassevrouw, dan moet je bij Sylvia zijn.
  Bovendien gebruikt ze 100% natuurlijke producten, afkomstig van de druiven en past ze haar producten aan voor elk huidtype. Zij is zeer vriendelijk en professioneel.

 13. 5.0

  Ik ben al lang een vaste klant en ik ben altijd zeer tevreden van haar behandelingen

 14. 5.0

  Sylvie’s Therapie werd me aanbevolen door mijn zus, zelf ga ik ga er nu al een jaartje, en keer op keer super tevreden van de goed bediening en behandelingen. Ik ga er maandelijks voor de pedicure, voor mij is het een soort van me-time. Ik raad ze zeker iedereen aan!

 15. 5.0

  Vroeger mocht er niemand aan mijn voeten komen en de verzorging was iets dat ik snel en niet grondig deed. Op aandringen van mijn echtgenote en met de hulp van Sylvia liet ik mij dat toch overtuigen om een afspraak te maken. Nu, ben ik heel tevreden dat ik om de 6 weken tot bij Sylvie’s Therapie kan gaan. Ze zijn heel professioneel en bekwaam, in plaats van nerveus te zijn word ik heel rustig en het voelt goed, vooral haar massage van mijn voeten vind ik heerlijk.
  Een oprechte aanrader.

 16. 5.0

  Het bedrijf waar ik werkzaam ben werkt samen met Sylvie’s Therapy. Hierdoor kunnen we regelmatig genieten van Gwenn’s heerlijke rugmassages met druivenpitolie! Deze zijn zo ontspannend, dat het moeilijk is om nadien terug aan het werk te gaan 😉

 17. 5.0

  Door haar ZEN uitstraling brengt Sylvia jou in hogere sferen met een heerlijke massage of een zachte gezichtsbehandeling !
  Ook voor een simpele ontharing van de bovenlip, blijft Sylvia met de grootse zorg en dito smile je in de watten leggen !
  De sfeer van haar salon moet je meegemaakt hebben , een unieke uitstraling brengt je terug naar de rijke jaren van de druiventeelt in Hoeilaart .
  Haar Druivenpit olie is artisanaal en met de grootse zorg geperst !

 18. 5.0

  Heerlijk onthaasten is het hier na een hectische dag. Zalig is de gelaatsverzorging met de geur van zuivere druivenpitolie en gezichtsmassage. Sylvia staat steeds klaar om je te informeren welke verzorgingsproducten bij jouw huid passen, een aanrader voor iedereen. Doe zo voort Sylvia!

 19. 5.0

  Zalige massages en gelaatsproducten gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten (oliën geperst door de uitbaatster zelf!). Mijn huid ziet er sinds het gebruik van Sylvia’s producten veel beter en gezonder uit. Zeker het proberen waard.

 20. 5.0

  Heel professioneel en klantvriendelijk. Massages zijn top en rustgevend, pedicure ook.

 21. 5.0

  Het is altijd fijn om bij Sylvitis (Sylvie’s Therapy) te gaan. Je komt er vrolijk en ontspannen buiten. Voor mij de beste die er is. Haar eigen producten zijn zalig in gebruik en je merkt echt het verschil met andere producten. Kan hun alleen maar aanraden 😊

 22. 5.0

  Na een tijdje van stress is een verkwikkende lichaamsmassage altijd een bron van ontspanning. Niet zomaar een massage maar eentje met een zachte druivenpitolie en onder een infraroodlamp.
  Zeker het proberen waard

 23. 5.0

  Ik ben na verschillende andere schoonheidsinstituten geprobeerd te hebben, een tiental jaren geleden bij Sylvie’s Therapie terecht gekomen. Sylvia is zeer professioneel en haar verzorgingsproducten zijn werkelijk zeer goed en effectief. Ik ben zeer blij haar ontdekt te hebben en hoop dat ze nog jaren actief blijft.

Plaats een Beoordeling

Jouw Beoordeling