Wat is er nu leuker dan een fijne attentie te krijgen bij dit eindejaar.  Dankzij onze partners op onze site mogen we 3 geschenkdozen van Germaine de Capuccini Lift Designer 2×200 ml weggeven, een product voor het lichaam voor een totale waarde van maar liefst € 81

Een buitengewone behandeling die het lichaam “nieuwe vormen” geeft

Lift Designer bevat een combinatie van de beste ingrediënten: biotechnologisch extract van een microalg, Structuline IV en een netwerk van plantaardige peptiden. Deze ingrediënten vormen de basis van de drievoudige werking. Lift Designer functioneert* als een authentieke “vormgever van het lichaam”, door de silhouetcontouren te remodelleren en de huid op actieve wijze haar verloren stevigheid en gladheid terug te geven.

De dunne laag rijk aan plantaardige peptiden genereert een “Flash Lift” effect, voor een onmiddellijk gladde huid.  Dit product slaagt erin het silhouet en de huid zichtbaar strakker te maken.

Gebruiksaanwijzing: tweemaal per dag aanbrengen op de buik, de billen, de binnenzijde van armen en de dijbenen. Lichte massagebewegingen uitvoeren tot het product volledig is opgenomen.

Hoe deelnemen aan deze verloting?

Belbeauty.be schenkt zo maar even 3 verwenpakketten weg.   Stuur kort jouw motivatie en adres naar redactie@belbeauty.be en waarom jij denkt dat je dit verwenproduct zou mogen ontvangen.  Voor jou of misschien zelf voor een goede vriendin. Wij kiezen drie winnaars uit de inzendingen.  Over de uitslag van deze verloting wordt niet gecorrespondeerd.

 

Laat een Reactie achter