Van vrijdag 27 tot zondag 29 maart kan je belbeauty.be live ervaren tijdens de Goed Gevoel Ladies Fair in Gent.  Op een ruime stand van meer dan 60 m vierkante meter zal je een ruim overzicht krijgen van de recentste verzorgingen en professionele producten die je vindt in schoonheidsinstituten, wellnesscentra, sauna’s  en nagelstudio’ s.  Je kan er bovendien terecht met al jouw vragen rond persoonlijke verzorging en behandelingen.  Je bent welkom om behandelingen live uit te proberen en demonstraties bij te wonen, gegeven door onze professionals.

De partners van Belbeauty belonen de meest actieve Goed Gevoel Ladies Fair ambassadrices met waardebonnen gaande van een gratis huidanalyse en gelaatsverzorging BYAS ter waarde van 120 euro, een Gelishmanicure, en Gelish voeten ter waarde van 80 euro, een ontharingspakket Brazil, oksels, wenkbrauwen, bovenlip ter waarde van 80 euro tot verwenbehandelingen Bernard Cassiere (gelaatsverzorgingen Edelweis limited edition) ter waarde van 65 euro. Of ontdek je liever hoe een oorkaarstherapie aanvoelt of een Chinese hoofd-nek massage?

 

muziekknop

 

Tenslotte verloot belbeauty elk uur 1 CD met rustgevende relaxatiemuziek onder de bezoekers.

Hou dus beslist onze site in de gaten de komende weken !

 

 

De website die deugd doet wordt werkelijkheid dankzij onze partners op het beauty en wellnesseiland op Goed Gevoel Ladies Fair. Wij zien er naar uit jou te ontmoeten en te laten genieten.

 

 

311014_105439_0

Laat een Reactie achter