Tot op heden hebben we nog geen extreem guur weer gehad, maar wedden dat we nog enkele koude of druilerige weken voor de boeg hebben.  En dan kan een body oil en sjaal best van pas komen.

Voelt je huid over het algemeen droog aan ?

Herken je deze signalen ?  Gebruik dan de lekker geurende Body Oil (50 ml) van Pascaud.  Belbeauty.be is in een gulle beu tijdens deze feestdagen en mag zo maar liefst 6 pakketten wegschenken van deze verzorgende olie die de elasticiteit verbetert en een mooie glans geeft. Deze bevat puur plantaardige oliën en perfect door het hele gezin te gebruiken.

Best te gebruiken na douche of het bad en in te masseren op een nog vochtige huid.
Pascaud Beauty Innovations staat voor huidverbetering op een natuurlijke manier. Wij hebben een volledig concept ontwikkeld, waarmee we man en vrouw, jong en oud kunnen helpen de huid te verbeteren of in optimale conditie te behouden met langdurig resultaat. Het concept bestaat uit behandelingen voor de salon en krachtige producten voor thuisgebruik. 

Hoe deelnemen aan deze verloting?

Belbeauty.be schenkt zo maar even 6 verwenpakketten weg.   Stuur kort jouw motivatie en adres naar redactie@belbeauty.be en waarom jij denkt dat je dit zaligmakende product zou mogen ontvangen.  Voor jou of misschien zelf voor een goede vriendin. Wij kiezen vier winnaars uit de inzendingen.  Over de uitslag van deze verloting wordt niet gecorrespondeerd.

Laat een Reactie achter