A hygge ho ho ho

De onweerstaanbare geur van knapperige hapjes in de oven, gestoomde chocolademelk met marshmellows op de keukentafel, de verse dennengeur die de woonkamer vult en kastanjes die poffen in de open haard. Bij ProNails is men al helemaal in de kerststemming. En, na het ontdekken van de nieuwe ‘Warm Wishes’-collectie, jij weldra ook!

In tegenstelling tot andere collecties, wil ProNails niet alleen de nagels, maar ook onze volledige geest onderdompelen in de kunst van het winters genieten. En dit volgens de aloude Deense levenswijze: ‘Hygge’, wat niet meer dan ‘gezelligheid’ betekent.Deze levensstijl neemt ons terug naar de basics van de winterse feestdagen waar authenticiteit, natuurlijke kleuren en materialen centraal staan. Vertrekkend vanuit deze ideologie creëerde ProNails drie LongWear nagellakjes die je het hele kerstseizoen door zullen inspireren. Daarnaast ontwierp het Belgisch beautylabel ook de ‘Warm Wishes Stamping Plate’ die je zal helpen om de meest feestelijke nail art tot leven te brengen.Ons oog op de reactie viel op de Warm Wishes collectie met LongWear nagellakkleurenCinnamon Cravings
Een intens diepe rode bessen tint met kaneelkleurige gouden toets: een feestkleur om vingers en duimen van af te likken. Deze nail polish zal onvermijdelijk de honger naar kaneelgebak met frambozencoulis zal opwekken.

Laat een Reactie achter