Eindelijk het mooie weer is in het zicht! En daar heeft Marc Inbane goed over na gedacht! Zij vieren dit jaar feest. Voor hun 4-jarig bestaan hebben zij de ultieme zomercombinatie bedacht. 

Van witte benen tot mooie natuurlijke bruine benen

Met het mooie weer ga je al sneller je blote benen tonen. Maar schaam je je voor jouw benen omdat deze wit zijn? Dan is de Natural Tanning spray van Marc Inbane de ideale oplossing. De spray werkt snel en eenvoudig. Je kan het makkelijk zelf aanbrengen en het resultaat is een gezonde en natuurlijke egaal gebruinde huid, dus geen worteleffect! Speciaal voor deze tanning spray heeft Marc Inbane een ‘glove’ (handschoen) ontworpen, zo kan je ook op de moeilijk bereikbare plekken( zoals de achterkant van je armen en benen) het product zelf eenvoudig aanbrengen.

Bij aankoop van een fles tanning spray en een glove (adviesverkoopprijs set: 49,90€), ontvang je een cooler bag GRATIS met een waarde van 24,95€.

Koeltas

Het mooie weer komt eraan en dit is een ideaal moment om een gezellige picknick te organiseren in het park.  Een heerlijke uitstap om van het mooie weer te genieten met vrienden of familie. Marc Inbane heeft een stijlvol traingel koeltas ontworpen met ruimte voor 2 champagneflessen of 12 blikjes. De isothermische tas houdt uw voorgekoelde items op een perfecte temperatuur. Ideaal toch? Je kan met deze koeltas zo aan je heerlijke picknick beginnen!

Wenst u meer informatie te ontvangen over deze promotie en/of de collectie van MARC INBANE aarzel dan niet hun team te contacteren via info@marcinbane.com of telefonisch 050/58.05.41. Bezoek ook de website www.marcinbane.com

 

1390503_534747433276262_95210277_n

Laat een Reactie achter