Als het gaat om leeftijdspreventie, dan regeert de gezichtsverzorging. In die mate dat het lichaam en in het bijzonder de handen, vaak over het hoofd gezien kunnen worden. Ironisch genoeg laten onze handen vaak als eerste huidveroudering zien;  zij worden dagelijks blootgesteld aan het milieu, ze ondervinden herhaaldelijk schade door de zon en vervuiling door milieu-invloeden zoals sigarettenrook en uitlaatgassen.  Met deze wetenschap heeft Medik8 Hydr8 B5 Hand Cream SPF 25 gelanceerd.

Hydr8TM B5 Hand Cream SPF 25

Bescherm daarom je handen tegen blootstelling aan dagelijkse vervuiling en schadelijke UV-straling met Hydr8 B5 Hand Cream SPF 25. Deze crème is een rijke, voedende formule die diep hydrateert terwijl het zorgvuldig beschermt tegen milieu-invloeden die kunnen leiden tot vroegtijdige veroudering. Door de combinatie van zuivering (anti-vervuiling) en daarnaast een hoge SPF, is Hydr8 B5 Hand Cream zeer invloedrijk.

Een kort overzicht van de eigenschappen

Met dezelfde hydratatie-eigenschappen als Medik8’s best verkopende Hydr8 ™ B5 Skin Rehydration Serum, biedt deze innovatieve handcrème intensieve voeding en bescherming voor vermoeide, overwerkte handen. De snel absorberende, citrus-geurende formule geeft de handen onmiddellijk zachtheid, maar ze voelen niet vettig; dit dankzij hyaluronzuur – een hydraterend molecuul dat vocht uit de lucht in de huid trekt. Daarnaast werken de anti-vervuilingstechnologie en UV-filters tegen milieu-invloeden, waaronder vervuiling en zonneschade. Hydr8 B5 Hand Cream is geschikt voor alle leeftijden. De crème biedt optimale zorg en bescherming voor de jonge en kwetsbare huid, evenals anti-ageing voordelen voor vermoeide, overwerkte handen.

www.medik8.be

 

 

 

Laat een Reactie achter