Boo. Beauty-Clinic is een praktijk voor Medische Esthetiek en Gezondheid  gelegen in Eke en wordt gerund door Erwin Verfaillie.  Erwin is kinesitherapeut met specialisaties in lasertherapie, anti-aging peelings, proteïne-en ontgiftingskuren, fytotherapie, figuurcorrecties en cellulitisbehandeling.  Daarnaast word hij bijgestaan door een multidisiciplinair team waaronder een verpleegkundige, een schoonheidsspecialiste/massagetherapeute en een styliste.  Het statige herenhuis met ruime tuin en privé-parking omvat een zeer ruime ontvangstruimte met kabinet en twee behandelruimtes op het gelijkvloers.  Dankzij het gebruik van witte kleuren in combinatie met fuschia springt dit gebouw er wel uit als je voorbij rijdt.  Binnenin zijn de ruimtes telkens aangekleed met stijlvolle kunstwerken.

20130906_110714 20130906_111013 20130906_111130 20130906_122624

Erwin heeft een ruime ervaring van meer dan tien jaar in medische-esthetische behandelingen en vertelt  ons over de laatste nieuwe trends en zijn bijbehorende beautyconcept.  Mensen komen hier meestal binnen met heel precieze vragen. Na een eerste intakegesprek met advies kan de klant kiezen uit een ruime waaier aan cosmetische behandelingen betreffende de verbetering van de huid van het gelaat, figuur of cellulitis, de gezondheid of tal van huidproblemen zoals pigmentatie, couperose, acné, littekens en striemen. Tal van BV’s vonden reeds de weg naar Erwin, maar ook mensen met een totaal nieuwe uitdaging in het leven komen hier voor stylingadvies om zo hun persoonlijkheid naar buiten te brengen.

Huidverbetering

Vooral het jonge volkje is heel erg aangetrokken door de op huidverbetering gerichte productlijn van Medik8, je merkt duidelijk dat jongeren een keuze maken uit persoonlijke overtuiging of achtergrond.   Anderzijds merk je ook dat het cliënteel van de cosmetische clinic ook steeds jonger wordt, het is geen uitzondering dat meisjes van 13 jaar vergezeld van hun moeder reeds hun eerste stap zetten om zich te informeren.  Sommige behandelingen moeten dan nog even op hold gezet worden.  Ook bij 18-jarigen kan je al spreken van een top drie van behandelingen, zo merk je dat de vraag voor behandeling van couperose, roodheid, pigmentvlekken en overbeharing op steeds jongere leeftijd gebeurt.  En de ene  vraag sluit natuurlijk de andere niet uit, mensen die bewust met hun uiterlijk bezig zijn schrikken er dan ook niet voor terug om kleding- en make-upadvies in te winnen.

20130906_110922 20130906_111340

Voor de make-up werkt Boo. Beauty-Clinic samen met de huidverbeterende minerale make-up lijn Mineralogie afkomstig uit de VS.  Een 100 % natuurlijke minerale make-up met alleen de beste  beschermende en voedende eigenschappen voor de huid, zo goed zelfs dat ze zelfs gebruikt wordt na een invasieve esthetische chirurgie behandeling.  De producten bevatten natuurlijke anti-oxidanten, vitamine A en E en hydraterende bestanddelen als plantextracten en natuurlijke oliën. Ze geven de huid een gezonde en natuurlijke glans en zorgen tegelijk voor een prachtige, rijke kleur en dat is ook de reden waarom ze zo goed matchen met de rest van het productengamma.

 

www.boo-beauty-clinic.be

Roombaardstraat 39

9810   Eke-Nazareth

info@boo-beauty-clinic.be

 

Laat een Reactie achter