Vorige week waren we aanwezig bij de officiële voorstelling van het nieuwe wellness Boost  Body & Mind  centrum in Hotel Beveren.  De vernieuwde wellness is een mooie aanwinst voor het hotel waar al direct na de opening veel gebruik van wordt gemaakt. Ook voor gasten van buitenaf is de wellness toegankelijk.

Hotel Beveren is gelegen in het hartje van Vlaanderen, middenin een landelijke omgeving en ook vlakbij steden als Antwerpen en Gent. Een goede uitvalbasis dus voor zowel zakenmensen als gasten die een weekendje weg willen om te ontspannen!

“Met de opening van onze nieuwe wellness  kunnen we nu een nog completere beleving aanbieden”, vertelt zaakvoerder Tim van der Valk.  Bij het binnentreden in de wellness ervaar je onmiddellijk een gevoel van complete rust. Natuurlijke materialen zoals hout en steen in combinatie met sfeervolle verlichting, kaarsen en stijlvolle kunstwerken zorgen voor een complete zen-sfeer.

Boost wellness is voor iedereen toegankelijk! Zowel voor gasten die in het hotel overnachten als voor gasten die niet overnachten in het hotel!

De wellness biedt diverse sauna’s, stoombad, scrubzout, voetbaden,zwembad, fitness en een zalige relax lounge. Vanuit de relaxruimte kijkt u uit op het overdekte zwembad alsook het  terras dat is aangelegd met luxe loungebedden om op zonnige dagen volop te genieten.

Daarnaast is er ook het Boost Beauty Salon waar tal van schoonheidsbehandelingen en massages op het menu staan. Hier worden diverse gezichts- en wellnessbehandelingen, massages, manicure en pedicure aangeboden. Het gekende cosmeticamerk Germaine de Capuccini levert de topproducten aan, die gebruikt worden om een optimale ervaring te garanderen!

De fitnessruimte beschikt over de allernieuwste trainingstoestellen. Zowel cardio training, krachttraining als functionele training kunnen hier uitgeoefend worden in een sfeervol interieur.

Tim van der Valk: “De naam van de wellness, ‘Boost Body en Mind’, zegt het al: je komt hier om je lichaam en geest een oppepper te geven.

De zakelijke gast kan na een lange werkdag, trainen in de fitness en heerlijk genieten van het overdekt zwembad, maar ook vriendinnen die samen een middagje willen relaxen kunnen hier terecht.”

Hotel Beveren biedt complete wellness arrangementen inclusief overnachting en in het eigentijds restaurant “de Mangerie” of “OZZO” sushi lounge kan je dan weer terecht voor culinaire verwennerij…

Na een verblijf in Hotel Beveren, keer je ontspannen huiswaarts, dat is zeker !

Hotel Beveren
Gentseweg 280
9120 Beveren-Waas

info@hotelbeveren.be

www.hotelbeveren.be

 

Laat een Reactie achter