Abama Luxury Residences, het prestigieuze resort met luxevilla’s en -appartementen aan de Zuidwestkust van Tenerife, is verheugd de tweede Abama Wellness Week aan te kondigen van 28 juni tot 4 juli. Deze zomer bruist Abama van energie en de natuurlijke rijkdommen van Tenerife nodigen eigenaars van een woning in Abama en gasten van het vijfsterren hotel Las Terrazas de Abama uit tot gezonde activiteiten. Bij deze editie ligt de nadruk op fitness!

 

Op het programma staan onder meer twee inspirerende Masterclasses en een online sessie van fitnessgoeroe Cesc Escolà, een bekende Spaanse fitnesstrainer en TV-ster, als trainer in de Spaanse talentenjacht ‘Operación Triunfo’ in 2020 en het programma ‘Muévete en casa’ op TVE tijdens de lockdown. Naast de Masterclass geest-lichaam (stretching) en de HIIT Master Class voor buikspieren en benen heeft de bezoekende fitnessgoeroe samen met chef-kok Diego Dato van restaurant Melvin een speciaal gezond menu voorbereid voor Abama Wellnes Week dat in die week op de menukaart van het restaurant prijkt. Hier kan je inschrijven voor de online Coreo Urban Class van fitnessgoeroe Cesc Escolà.

Tijdens een speciale wellness sessie leert cardiovasculair specialist Dr. Samaniego de gasten meer over cardiovasculaire gezondheid en de positieve effecten van ontspanning, goede voeding, en lichaamsbeweging op het hart, ter ere van de opening van Abama’s nieuwe ‘Bach Care Center’. Dr. Samaniego is één van de oprichters van het nieuwe centrum voor revalidatie en preventie van cardiovasculaire ziekten, gelegen in het hotel The Ritz-Carlton, Abama. De wellness-sessie helpt gasten om opnieuw verbinding te vinden met hun ware prioriteiten en om de drukte van het dagelijks leven van zich af te schudden, twee van de sleutelfactoren voor een gezond hart.

Een ander hoogtepunt is de samenwerking met ‘Actividades Náuticas de Tenerife’, aan Playa San Juan, met een aanbod van diverse watersportactiviteiten om al bewegend te genieten van het water, een van de grootste natuurlijke rijkdommen van Tenerife. Kayak, SUP, zeilen, duiken, je kan het allemaal proberen vlakbij Abama.

Daarnaast is het tijdens Abama Wellness Week mogelijk om als beginner kennis te maken met tennis, golf of pilates onder begeleiding van de lokale teams.

Abama Resort in Tenerife is een prachtige setting voor een onvergetelijke ervaring. Het internationaal hoog aangeschreven resort, met een infrastructuur waarin tot nu toe honderden miljoenen euro’s zijn geïnvesteerd, is het toppunt van creativiteit en betrouwbaarheid.

De 5-sterren conciërgeservice, de fantastische vergezichten, de nabijheid van twee bekroonde hotels The Ritz-Carlton, Abama en Las Terrazas de Abama, de keuze uit 12 restaurants waarvan twee met Michelinsterren, de 18-holes golfbaan ontworpen door Ryder Cup-speler Dave Thomas, het prestigieuze Tennis Center (met zeven tennisbanen en vier padelterreinen), de luxueuze spa en de Beach Club hebben ervoor gezorgd dat Abama Resort bekend staat als een van de meest luxueuze bestemmingen in Europa.

Tot op vandaag bestaat Abama Resort uit 150 appartementen gebouwd in het gedeelte Las Terrazas, 23 organische villa’s Bellevue, 6 minimalistische villa’s Casas del Lago, 10 villa’s Las Atalayas en tal van plots voor Custom Villas, villa’s op maat. Het nieuwe deel Villas del Tenis, waarvan een modelwoning klaar is, bestaat uit 23 luxueuze, vrijstaande huizen met privé-zwembad, 2 of 3 slaapkamers, de grootst mogelijke privacy en adembenemende uitzichten. Ook de 48 luxe-appartementen van Los Jardines de Abama, ingeplant op de heuvel onder het nieuwe centrum Plaza Abama, zijn schitterende hideaways. Een modelappartement is sinds eind 2020 te bezoeken.

De meeste kopers in Abama komen uit het Verenigd Koninkrijk (30%), gevolgd door de Belgen (25%) en de Duitsers. Kopers in Abama Resort zijn kapitaalkrachtig, op zoek naar luxe, exclusiviteit, service en rust bij het beste weer van Europa. Voor velen is het reeds hun derde of vierde verblijf.

Prijzen:
Los Jardines de Abama: €550.000 – €1.300.000 (1 tot 3 aparte slaapkamers, 80 tot 200 m²)
​Villas del Tenis: €1.540.000 – €1.875.000 (2 tot 3 aparte slaapkamers, 184 tot 269 m²)
Las Atalayas de Abama: €1.035.000 – €1.345.000 (2 tot 3 aparte slaapkamers, 243 tot 312 m²)


Info: www.abamahotelresort.com/nl/
​@abamatenerife

Laat een Reactie achter