De foto’s die Stephanie heeft meegestuurd bij haar inschrijving hebben een hoog glamourgehalte maar als ik iets te vroeg parkeer voor de deur van het gebouw waar Diosa (wat “Godin” betekent…) op het gelijkvloers van een Antwerps appartementsgebouw is gehuisvest, zie ik een volkse wijk met veel passage. Als ik binnenkom gaat de bel maar aan het geluid achter de deur van een van de cabines hoor ik, dat Stephanie nog bezig is met een klant. Er is een kleine wachtruimte waar vurige Latijns-Amerikaanse muziek weerklinkt en daar ligt een “schoonheidsmenu”: een map als het menu van een restaurant met alle behandelingen en wat uitleg over de producten. Handig en duidelijk! Er komen klanten binnen die Stephanie goed kennen en die zelfs een eigen gebakken taart voor haar hebben meegebracht… Terwijl de dochter in een cabine verdwijnt, begint de mama op de stoel naast mij spontaan positieve feedback over het instituut te geven. En als ik wat later kennis maak met Stephanie zelf zie ik een dynamische dame in een wit T-shirt, zwarte schort en op blote voeten die mij met twee handen de hand drukt en zegt: “Welkom, ik ben Stephanie”…

 

 

 

 

Blijkbaar is er iets misgegaan met de afspraak maar het wordt snel en efficiënt geregeld en even later word ik naar een cabine geleid die sfeervol verlicht is met kaarsjes en zachte muziek. Ik krijg een glas water, bevestig dat ik kom voor een ontspanningsmassage en mag mijn kleren in speciaal daarvoor bedoelde bakken leggen en mijn juweeltjes in een speciaal doosje. Ik mag op de uitstekende (want ergonomische!) en comfortabele tafel gaan liggen en Stephanie spreidt een warme handdoek uit. Via een aantal handgrepen voelt ze waar de spanning in het lichaam zit. Ze gebruikt een massageolie die snel indringt, niet plakt en haar magische handen doen snel, doeltreffend en helend hun werk: dit is een van de beste massages die ik ooit gehad heb! Ze is heel intuïtief, er ontspint zich een heel persoonlijk gesprek maar ze blijft professioneel en geeft advies zonder opdringerig te worden. Na de massage voel ik mij ontspannen, rustig en heel goed in mijn huid. Ik krijg nog een glaasje water om af te ronden en rijd op roze wolkjes naar huis. Onderweg zet ik nog wat Latijns-Amerikaanse muziek op om in de sfeer te blijven…

Een Beauty star met sterretjes…

  • Hygiëne : ****
  • Ontvangst: ****
  • Behandeling : *****
  • Professionaliteit: *****
  • Parkeermogelijkheden: ***
  • Sfeer: ***

Laat een Reactie achter