De lente is weer in aantocht! Een bruisend optimisme dat ons omringt met frisse kleuren voor een instant happy gevoel.  Het Spaanse cosmeticamerk Germaine de Capuccini, dat exclusief verkocht wordt in schoonheidsinstituten, lanceert de nieuwe make-up voor de lente/zomer Bubbles, een collectie met frisse en  zachte kleuren, delicate texturen en veel licht.

Germaine de Capuccini werd in 1964 in Spanje gecreëerd door Carmen Vidal en is ondertussen uitgegroeid tot een internationaal cosmeticamerk. De combinatie van natuurlijke ingrediënten en een steeds vernieuwende technologie maakt het mogelijk om telkens weer invloedrijke cosmeticaproducten op de markt te brengen. Germaine de Capuccini draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Elke behandeling of elk product wordt onderheven aan hoge kwaliteitsnormen en controles om een evenwicht te vinden tussen schoonheid en welzijn. Bovendien worden de producten enkel verkocht door opgeleide schoonheidsspecialisten. Het luxemerk wordt verdeeld in meer dan 80 landen en dit in de beste spacentra en de meest exclusieve schoonheidsinstituten en vijfsterrenhotels. Enkele internationale referenties zijn The Leading Hotels of the World, Sheraton, Four Seasons, Le Méridien en Relais & Chateaux. In België werken reeds meer dan 600 instituten dagelijks met de producten van Germaine de Capuccini.

De collectie bestaat uit 3 must-haves voor een stralende huid:

  1. Absolute Light – Light Booster Elixir

Perfectionerende basis voor absoluut licht. De huid gaat veel krachtiger stralen en jouw make-up krijgt een nieuwe dimensie.

Hoe aan te brengen ? Vermeng met je crème of met Make-up of Light of gebruik het tussen de 2 producten in op het hele gelaat. Of breng het ter accentuering aan op het bovenste gedeelte van het voorhoofd, neusvleugels, onder de wenkbrauw en op de jukbeenderen.

 

  1. Make-up of Light – Light and Perfection Make-up Fluid

Nieuwe generatie make-up: ultrastralend, ultralicht met vederlichte correctie dankzij de HPP-technologie (High Performance Pigments). Een onberispelijke uniforme huid die urenlang mooi blijft.  Niemand gaat merken dat je fond de teint draagt. Een wonder van licht en perfectie in 1!  Beschikbaar in 2 tinten: Lumi-beige en Lumi-Rose.

Makeup_rose

 

  1. Touch of Light – Instant Perfecting Pen

Een toverstokje voor elke make-up. Breng het op strategische punten aan en werk zo de vermoeidheid in je gezicht weg!

Hoe aan te brengen? Op of onder de make-up. Smeer het met zachte klopbewegingen van de vingertoppen uit.

Voor instituten of wellnesscentra in de benelux  : www.saisons.be

Laat een Reactie achter