Claudia Schiffer Make Up – Internationaal mode- en beauty icon Claudia Schiffer onthult een nieuwe capsulecollectie met luxeproducten voor haar gelijknamige cosmeticalijn. Het assortiment is zorgvuldig ontworpen en samengesteld om consumenten de ESSENTIALS aan te bieden om de iconische Bardot-achtige look te creëren.

Inclusief nieuwe geavanceerde formules en gloednieuwe kleuren, biedt Claudia’s Beauty Essentials de professionele kit die nodig is om de meest herkenbare beauty look van het supermodel te bereiken: een eenvoudige smokey eye, een sensuele pruillip in nude en een gezonde roze teint.

“Ik ben opgegroeid met de ARTDECO producten en daarom ben ik zeer verheugd om samen aan een andere capsulecollectie te werken na het enorme succes van mijn limited-edition Beauty Secrets collectie in 2018” legt Claudia Schiffer uit. “De nieuwe collectie, ‘Beauty Essentials’, focust zich op de belangrijkste producten die ik gebruik om een van mijn favoriete make-up looks te creëren. Simpelweg de look die ik al tientallen jaren gedragen heb op de catwalk, voor de camera, op de rode loper en in mijn eigen leven.”

Gedragen door beroemdheden uit de film-, mode- en muziekwereld  sinds het revolutionaire artistieke tijdperk van de jaren zestig, belichaamt de tijdloze look vrouwelijkheid, seksualiteit en een krachtig zelfvertrouwen.

“Telkens wanneer ik me zelfverzekerd en mooi wil voelen, is dit de look die ik gebruik – en het is zo eenvoudig om te bereiken als je de juiste producten hebt,” legt Schiffer uit. “Ik draag liever de bruine quad eyeshadow dan de grijze voor een zachtere smokey eye samen met mijn nieuwe innovatieve mascara – wat de beste formule is die ik gevonden heb voor superlange wimpers. Mijn nieuwe lipgloss in een glanzende nude tint voltooit de look en ik ben klaar om te gaan!

Het oog van onze redactie viel op de bijzondere glamourous No colour setting powder dat vrij is van parfum, parabenen, minerale oliën en talk, en heeft een absoluut unieke textuur. Het bijzonder lichte, volledig transparante poeder zorgt voor een matte afwerking en een stralende huid dankzij de gepatenteerde lichtreflectie-technologie. Speciale ingrediënten garanderen een zachtere, gezonde en frisse huid met een vlekkeloze afwerking. Squalaan voedt de huid en maakt het zijdezacht. De speciale productiemethode resulteert in een stevig poeder dat zijn oorspronkelijke romigheid behoudt en gemakkelijk aan te brengen is. Het poeder verandert op geen enkele manier de kleur van de teint of eerder aangebrachte foundation. De tint ‘SHEER CLOUD’ n°1 is daarom ideaal voor alle huidtinten. De microfijne deeltjes van de NO COLOUR SETTING POWDER  combineren perfect met de huid en verlengen de houdbaarheid van de make-up. Het poeder kan ook doorheen de dag gebruikt worden om de make-up bij te werken en voor een frisse teint.  De kwaliteitsvolle, iconische Claudia Schiffer Make Up compact met een geïntegreerd spiegeltje ziet er bijzonder elegant uit.

Laat een Reactie achter