Contour-it is een slimme beauty tool waardoor het definiëren van het gelaat eenvoudig en gemakkelijk maakt, en dit door het vermijden van te zware make-up markeringen.

Illuminate crème 

Bij Crystal Clear, gelooft men dat iedere huid het in zich heeft om te stralen.  Daarom heeft men een unieke formule gecreëerd die een brede waaier van huidproblemen oplost, om u zo een jeugdige en stralende huid te bezorgen naargelang welk huidtype u ook heeft.

Iedereen kan een stevige, zachte huid met een mooie teint bekomen, die licht en gerevitaliseerd is en  dankzij de actieve ingrediënten zijn natuurlijke, jeugdige uitstraling en klaarheid herwint.

Illuminate vermindert zichtbaar een oneven huidtoon en pigment- of ouderdomsvlekken, men bekomt een meer egale huidteint en de huid wordt intens gevoed waardoor deze echt straalt. Om verdere schade van de zon te voorkomen beschermt Illuminate tegen zowel tegen UVA als UVB stralen.

Ingrediënten die enige toelichting verdienen

  • Lumiskin – Verhelderend middel getrokken uit een boomschors in Chili. Werkt door Tyrosinase te stabiliseren (enzym verantwoordelijk voor melanine synthese) in zijn inactieve vorm. Vermindert de melanineproductie.

 

  • UV protection – UV protectors Titanium Oxide and Cyclopentasiloxane Een minerale UV filter die bescherming biedt tegen huidbeschadiging veroorzaakt door UVB stralen.

 

  • Matrixyl 3000 – (Pal-GHK / Pal-GQPR complex) De handelsnaam voor palmytoyl pentapeptide-3, één van de krachtige peptide moleculen gevonden in de nieuwste generatie van antirimpelverzorgingsproducten die de collageenproductie stimuleren.

 

  • Biopeptide CL – (Palmitoyl Oligopepide) Dit actief ingrediënt stimuleert het collageen en glycosaminoglycan (soort Polysaccaride) synthese. Zijn werking is te vergelijken met retinoisch zuur (vit A) en is dus aanbevolen voor de heropbouw van de huidlaag (versteviging en anti-rimpelwerking).  Dankzij proteïne en glycan neosynthese (belangrijke factor voor proteïnevorming), wordt de huid dikker, steviger en rimpels verzachten.  De productie van extra cellen beschermt de huid tegen UV stralen.

 

  • Rubisa – Dit mineraal actieve ingrediënt activeert de microcirculatie. Verbetert de huidteint.

 

  • Tocopheryl Acetate – Scheikundige naam voor vit. E. Natuurlijk bewaarmiddel, en een antioxidant, verhoogt de bloeddoorstroming.  Doeltreffend als natuurlijke verdediging tegen schadelijke UV stralen en voorkomt hyperpigmentatie en beschadiging door de zon.

 

  • Essential Oils Complex: Essential Oil Complex – Bestaat uit zoete sinaasappelolie, geraniumolie, sandelhoutolie en pompelmoesolie.

 

Crystal Clear Contour-It kit:

Verkoopprijs: 94 €

Illuminate 50 ml:

Verkoopprijs: 85 €

Te koop bij de  www.crystalclearskincare.eu schoonheidsinstituten.

 

 

Laat een Reactie achter