Wat is de Gentleman’s Fair?

De Gentleman’s Fair is het eerste en énige event in België voor de hedendaagse man. Met meer dan 8.500 bezoekers en ruim 100 exposanten is de Gentleman’s Fair de grootste en gezelligste man cave van België waar bezoekers een unieke en verrassende selectie producten en diensten kunnen ontdekken. Reizen, design, auto’s, motoren, mode, games, accessoires, boys’ toys, audio, video, kunst, gezondheid, techniek, gastronomie, sport, horlogerie…, er is voor elk wat wils.

 

Voor wie?

Actief, nieuwsgierig, modebewust of familieman? Gadgetfreak, sportman, hipster of een levensgenieter pur sang? De Gentleman’s Fair is er voor alle zelfbewuste mannen met een passie voor het leven. Ook de dames zijn uiteraard van harte welkom en kunnen in de sfeervolle Ladies’ Corner komen genieten van een vleugje me-time!

Uniek en actief event

Op de Gentleman’s Fair staat beleving centraal en worden werkelijk alle zintuigen geprikkeld. Zo kan u in de Gentleman’s Club genieten van een voortreffelijke maaltijd, een heerlijk glas whisky degusteren in één van de comfortabele Chesterfields of een lekkere sigaar proeven in Smokey, onze indoor ‘cigar tasting bus’.

Competitief ingesteld? Daag dan uw vrienden uit voor een spannende partij biljart, beleef de magie van het casino tijdens een spelletje roulette of black jack of neem deel aan de Alfaman-wedstrijd. De winnaar wordt ‘Alfaman 2019’ en ontvangt een fantastisch prijzenpakket!


Wie zijn de organisatoren?

De bezielers achter de Gentleman’s Fair zijn Mathieu Damiens en Aaike De Jonghe, twee West-Vlaamse ondernemers met een hoofd vol ideeën en een liefde voor mooie objecten. Hun jarenlange ervaring als exposant op beurzen in binnen-en buitenland heeft hen geïnspireerd om de Gentleman’s Fair te creëren, een verrassend en uniek salon voor mannen.

www.gentlemansfair.be

 

Laat een Reactie achter