Dan moet je op de stand van Purelien uit Sint Amands en van Due Face& Body uit Roeselare zijn.  Zij brengen twee intrigrerende toestelletjes van het bekende merk Crystal Clear mee en zorgen doorlopend voor demonstratiesmet de Ionic Sonic Cleanse en Lift Away The Years. Geen vast uren voor workshops, langskomen en het ‘instant’ op je huid voelen, dat is de aanpak.
Wat kan je ervaren ?

Het “Lift away the years” toestel zorgt zoals de naam het al zegt voor een gelifte huid.  Het serum zorgt voor de hydratatie van de huid en een anti-aging werking. Na de demo zal je merken dat jouw huid er in een paar minuten jonger, steviger en gehydrateerd uit ziet.

 

Het tweede toestel “Ionic sonic cleanse” is een reinigingstool om de huid dieper te reinigen. De ionisatie binnenin het toestel werkt als een soort magneet om alle onzuiverheden, talg, make up,…. uit de huid te halen.  De siliconen zorgen voor een zacht, zuiverend gevoel. De vibratie zorgt voor beweging binnenin jouw huid, die tevens het collageen en elastine stimuleren waardoor de huid er jonger uit gaat zien.

In combinatie met de reingingsgel van Crystal Clear geeft dit een zuiver gevoel.

In combinatie met de peeling van Crystal Clear een dieptereiniging, microdermabrasie voor thuis.

In combinatie met het serum en crème van Crystal Clear een betere opname van de actieve ingrediënten.

Lift away the years Crystal Clear CC_ionic_splash

 

 

Wat kan je er winnen ?

Purelien en  Due Hair & Body verloten ook nog eens 4 Crystal Clear zuurstofbehandelingen op hun stand d.m.v. een wedstrijdformulier dat je ter plaatse moet invullen.

Stand : Mooi 29 op het belbeauty.be wellness en beauty eiland

PurelienDué Face & Body

  1. Vrijdag 15 april komen we naar de beurs Goed Gevoel .We zouden dat wel zien zitten om dit eens te mogen beproeven hoe het aanvoelt de huid liften en reinigen met gglf. Samen met ma komen we naar ladies fair .mijn ticket nummer zijn:16RKXEA5381 en 16RVEWV5382.

Laat een Reactie achter