Het verhaal van Pure Altitude begint in de rustgevende wereld van de Spa. De Pure Altitude Spa’s, in het hart van de Franse Alpen. Vanuit hun ultieme uiting van ontspanning en genot voeden zij het verlangen naar de creatie van een reeks pure, hightech cosmetische huidverzorgingsproducten op basis van bergplanten.

Geïnspireerd door de originele puurheid van bergplanten heeft Pure Altitude een unieke en uitgebreide verzorgingslijn gecreëerd, waarin de rijkheid en kracht van deze beschermde hooggebergteplanten worden gecombineerd.

Boven op de berghellingen bloeien de ongerepte planten weelderig. Als symbolen van kracht die groeien in een vruchtbare bodem onder ideale klimatologische omstandigheden. Geselecteerd om haar zeldzame cosmetische kwaliteiten vormt Edelweiss, de majestueuze bloem van het hooggebergte, het belangrijkste ingrediënt van de Pure Altitude huidverzorgingsproducten.

Pure altitude Edelweiss

Pure Altitude combineert de anti-oxiderende en remineraliserende eigenschappen van de Edelweiss met de eigenschappen van meer dan 50 bergplanten en mineralen, en voorziet uw huid van de meest kostbare geschenken die de bergen te bieden hebben.  Tijdens een presentatie van het merk die we onlangs bijwoonden viel ons oog op deze opmerkelijke producten.

Pure-Altitude- Flocons de neigeGommage Flocons de Céréales

Een heerlijk zachte scrub voor een heldere en stralende teint. De originele formule combineert de anti-oxidant van Edelweiss met de regenerende kracht van tarwe-eiwitten, verzachtende haver en het exfoliërende amandelschilpoeder. Bosbes en de verstevigende en zuiverende dovenetel zorgen voor een prachtig zuivere huid met een egaal resultaat.

 

Gommage Cristaux de neige

Cristaux de Neige Body Scrub

Een zachte scrub met een verbazingwekkende textuur die zowel soepel als comfortabel is. De formule bevat fijne kristallen, kaolien (chinaklei), kwarts en hazelnootolie. De scrub voedt en revitaliseert de huid terwijl dode cellen worden verwijderd. De exclusieve combinatie regenereert de opperhuid en beschermt deze tegen stress en veroudering. De huid is stralend, licht en onweerstaanbaar zacht.

 

www.pure-altitude.com

Laat een Reactie achter