De zomer komt eraan. Men gaat met het goede weer al sneller een sandaaltje gaan dragen. Daarbij is leuke nagellak voor de vrouwen een MUST! Opvallende kleuren zijn altijd aantrekkelijk voor in de zomer. Opi heeft daar volledig op ingespeeld. Weg met de grijze, grauwe en saaie kleuren!

OPI geeft de toon aan voor zoete zorgeloze zomerdagen met zes nieuwe limited edition nagellakken die hun inspiratie vonden in de luxe sfeer van de Côte d’Azur – vintage style. De Retro Summer 2016 collectie – de ultieme break van grijs, grauw en saai met onder meer zonnig gele en hemelsblauwe tinten.

Old School krijgt een gedurfde en geraffineerde twist met dit cool palet van tinten. “We dromen luidop van lange vakantiedagen in een kuststadje met niets anders op het to do lijstje dan een frisse duik nemen en luieren in de zon.” zegt OPI Co-Founder & Brand Ambassador Suzi Weiss-Fischmann “Van het adellijk zachtblauw ‘Sailing & Nailing’ tot het bruisende rood oranje ‘SPF XXX’, deze Retro Summer collectie haalt in ieder de glamour girl naar boven.” voegt Weiss-Fischmann nog toe.

 

Laat een Reactie achter