Ik gebruik eerst de Be Berry Clear Illuminating Peel Mask. Het product bevat framboos en açaibessen. Die leveren krachtige antioxidanten die de poriën helpen te minimaliseren, onzuiverheden te kalmeren en je huid zacht en glad te maken. Dat gebeurt met een fruitzurencomplex van blauwe bosbes, suikerriet, suikeresdoorn, sinaasappel en citroen. Ik smeer de crème op mijn gezicht. Wat me opvalt is dat de crème op het gezicht blijft plakken. Het vloeit niet van je gezicht af en komt al zeker niet in je ogen terecht. Vervolgens wordt de crème stijf en vormt het soort master op je gezicht. Dat laat je een kwartiertje zitten. Je kan het er af halen met wat warm water. Dat gaat vrij vlot. Na de behandeling voelt mijn gezicht inderdaad een stuk gladder, soepeler en egaler aan. Met het zonnige en droge weer ziet je huid van je gezicht immers veel af.  Een zonnecrème kan natuurlijk veel schade voorkomen. Toch doet deze crème het gezicht al even ontspannen en verzachten.

Deep Down Detox ultra-cleansing Mud Mask (Orange + Bergamot)

Wat later test ik nog een tweede product van Formula 10.0.6. Dit moddermasker zorgt voor een ontgifte en reinigende werking. Ook hier kan je het product makkelijk op je gezicht smeren. Ik merk dat het product meteen in het gezicht doordringt. Het masker werkt diep in op de poriën. Het geeft een intens en proper gevoel. Ook hier merk ik dat de huid na een kwartiertje soepel en fris is. De huid straalt weer. Dankzij de eigenschappen van sinaasappel worden de toxines afgevoerd en zou dus zelfs de meest vale huid weer moeten stralen. De antibacteriële en antiseptische werking van bergamot tot slot helpt de huid grondig te verzorgen en de beschadigde en vettige huid weer in balans te brengen.

Over Formula 10.0.6

Het merk werd in 1933 gelanceerd door een apotheker en was meteen een succes dankzij de mythische lotion So Totally Clean. De lotion wordt al drie generaties lang gebruikt en aanbevolen en werd gaandeweg aangevuld met andere producten die hetzelfde doel beogen, namelijk korte metten maken met een glimmende huid, met huidfoutjes, met zwarte puntjes enz.

Verkooppunt en verkooprijs voor Formula 10.0.6

Exclusief bij Di.

Deep Down Detox Formula 10.0.6 Ultrareinigend moddermasker Tube 100ml, 12,99€ * (* aanbevolen verkoopprijs)

Be Berry Clear Formula 10.0.6, Ultra-Renewing Peel-Off Masker Tube 100ml, 12€99(*aanbevolen verkoopprijs)

 

Door Matthias Vanheerentals, freelance journalist uit Brussel. 

Laat een Reactie achter