De Brusselse Spa Deep Nature, in de hoogste toren van het land, ontvangt u samen met Cinq Mondes in een weelderig mineraal decor met een uitzonderlijk uitzicht en een overvloed aan daglicht.

De Deep Nature Spa, aan de oever van het kanaal in het hart van de stad, belooft een voor Brussel unieke ervaring. Dit nieuwe complex van 600 m2 omvat drie verschillende werelden, elk in het teken van wellness en ontspanning.

Faciliteiten

Een volledig ecologische Fitnessruimte, waar alle sportliefhebbers zich kunnen uitleven. Daarnaast een pool en hamam met een zwembad, sensoriële douches, een relaxatieruimte, een jacuzzi, een gommagecabine en een sauna. En ten slotte vijf verzorgingsruimten – waaronder een tweepersoons – waar u zich kunt laten verwennen met een uitgebreide keuze massages en stimulerende of ontspannende behandelingen met producten van het merk Cinq Mondes. Geniet van de zintuiglijke rituelen van Cinq Mondes, een verbazend palet van verzorgingen en cosmetica die zich onderscheiden door hun kwaliteit, authenticiteit en ceremonieel.

Locatie

De wellnessruimte van Deep Nature opent haar deuren alle dagen van de week, van 7 tot 21 uur, op de derde verdieping van de UP-site Toren. Een privélift brengt u recht naar het hart van de spa. Hij is toegankelijk voor de bewoners van de toren, die een voorkeurtarief genieten, en voor het publiek (met abonnement of per prestatie).

Inlichtingen

Deep Nature Spa Brussel
UP-site Toren – Akenkaai 70
1000 Brussel

Tel. : 02 229 00 73

www.deepnature.fr

 

  1. Jouw reactie wacht op goedkeuring.

    […] Deep Nature Spa in hartje Brussel – BelBeauty […]

  2. ik ben op zoek naar de prijzen van uw organisatie, ik zou graag 1 x per week sport en relaxtie combineren
    kan u mij een idee geven over de prijs ?

Laat een Reactie achter