Toegegeven, nog slechts enkele weken voor de boeg en 2016 zit erop. En iedereen heeft zo van die stille verlangens om er stralend uit te zien met die dagen. Een goede crème en oogserum kunnen dan wonderen doen !

Het Serum Régénérant Diamant

Het Franse merk Bernard cassière heeft met grote zorg een crème ontwikkeld net als een juweel. Dit serum werd verrijkt met diamantpoeder om de kwaliteit en de glans van uw teint te verbeteren. Afgeleid van een cosmetische chirurgie post-herstellende formule, is dit serum verrijkt met allantoïne om te herstellen, te verzachten en comfort te bieden aan de rijpere en vermoeide huid. Provitamine B5 werd toegevoegd om de huid te herstellen en haar te hydrateren in combinatie met natriumhyaluronaat. Extracten van de Johannesbroodboom helpen om de natuurlijke herstelmechanismen van de huid, verzwakt door ouderdom, te boosten. Een komkommerextract helpt om het uiterlijk van de huid te vernieuwen dankzij voedende en adstringerende eigenschappen.(Verkoopprijs : 110€)

Crème ANTI-AGE Contour Yeux Diamant

Deze crème werd verrijkt met diamantpoeder en extract van witte parels om de kwaliteit en de glans van uw teint te verbeteren. Deze crème voor de oogcontouren is verrijkt met sodium hyaluronaat. Ze helpt het verzachten en verminderen van fijne rimpeltjes rond de ogen door het aanbrengen van hydratatie. Goddelijke kruidenextracten en extracten van de zijdeboom fungeren als een cosmetische facelift voor het verlies van stevigheid van het bovenste ooglid als gevolg van veroudering en vervagen de verschijning van donkere kringen om het uiterlijk te verfraaien. Een exopolysacharide van mariene oorsprong met verstevigend effect helpt zichtbaar om kraaienpootjes glad te strijken, voor een meer dynamische expressie. (Verkoopprijs: 92 €)

Breng ’s morgens en ’s avonds aan op de gereinigde oogcontouren, onder de Crème anti-âge globale Diamant.

www.bernardcassiere.be

Laat een Reactie achter