In een rustige verkeersvrije straat in het Westvlaamse Rumbeke vinden we het gloednieuwe instituut van Nathalie Dedier dat ze sinds april dit jaar betrokken heeft. Nathalie werkte vroeger samen met een kapper maar uiteindelijk heeft ze ervoor gekozen om haar instituut op haar thuisadres te installeren en daar heeft ze nog geen moment spijt van gehad. Het instituut is ruim en fris ingericht en terwijl Nathalie de klant voor mij het nodige advies meegeeft, wacht ik op de bank en bewonder de op maat gemaakte kast met alle verzorgingsproducten van Crystal Clear, de herenproducten For Vous, de dieetproducten van Rainpharma, vloeibare collageen enz.

Ik kom bij Nathalie voor een gezichtsbehandeling met zuurstof van Crystal Clear. Eerst is er een uitgebreid intake gesprek waarbij Nathalie duidelijk alle voor- en nadelen van de behandeling uitlegt en duidelijke informatie geeft over de effecten van de behandeling, de mogelijke contra-indicaties en alles wat ik niet mag doen nà de behandeling. Ondanks zomerse temperaturen buiten is de verwarmde stoel zalig ontspannend. Na een lichte pre-peeling met een speciaal roterend borsteltje wordt een bijzonder intensief serum aangebracht met hyaluronzuur om de strijd met rimpeltjes aan te gaan. Door de zuurstofbehandeling wordt dit serum diep in de huid ingesluisd.

 

Eerst behandelt Nathalie de helft van mijn gezicht (om het verschil met de andere kant te zien) en het effect is heel duidelijk zichtbaar, zelfs op de typische uitdrukkingsrimpeltjes. Na behandeling van de andere gezichtshelft is mijn huid warm, goed doorbloed en zijn rimpels veel minder zichtbaar. Nathalie is een gedreven vakvrouw die heel wat opleidingen volgt om bij te blijven in haar vak. Een aanrader adres!

Due face body – De Karre 23 – 8800 Rumbeke – 0477 87 38 13 – www.due-face-body.be

Laat een Reactie achter