Trend

Verzorgende oliën voor het gelaat zijn momenteel een ‘must’ geworden in de schoonheidssector. De nieuwe generatie gelaatsolie is lichter van textuur, hydrateert en voedt de huid zonder haar te laten glimmen. Aangezien de bevolking vergrijst, is de oudere bevolking het grootste segment dat geld uitgeeft aan schoonheidsverzorging. Het Spaanse cosmeticamerk Germaine de Capuccini heeft daarom een anti-aging elixir gecreëerd op basis van olie voor de veeleisende consument.

Tekort aan lipiden

Bij het ouder worden vermindert het aantal lipiden in de huid. De huid wordt trekkerig en heeft een gebrek aan comfort. Rimpels verschijnen en de huid straalt niet meer. Het is cruciaal om de huid goed te voeden. Germaine de Capuccini heeft daarom het waardevolle vetinbrengende vermogen van natuurlijk oliën onderzocht en heeft het eerste elixir met een oliehoudende textuur gecreëerd. Een droge olie, een bron van voeding voor de droge, dunne huid die een gebrek aan comfort heeft.

Absolute Nourishment Elixir wordt gelanceerd binnen Timexpert Rides, de populairste anti-aginglijn van Germaine de Capuccini. Dit anti-aginggamma werd gecreëerd om de ‘architectuur van de huid’ te behouden. Naast de versterkende werking, voedt en herstelt de nieuwe Absolute Nourishment Elixir de huid intens.

Resultaten

Dag na dag nemen de vervelende symptonen van een droge huid af. De huid verandert en wordt opnieuw zacht. De huid ziet er stralender uit dan ooit tevoren.  Het Absolute Nourishment Elixir is specifiek aanbevolen bij wisseling van de seizoenen, extreme klimatologische omstandigheden, extreme uitdroging bij kankerpatiënten, hormonale veranderingen (menopauze).Meer info : www.

www.germainedecapuccini.be

Laat een Reactie achter