Curasano focust zicht op het ontwikkelen van natuurlijke producten die door hun unieke samenstelling een direct resultaat bieden. Deze doeltreffende producten kunnen door iedereen gebruikt worden. Binnen hun gamma werd onder meer de alomgekende zelfbruiner Curasano Spraytan Express ontwikkeld.

De werking van Curasano Spraytan Express zorgt er voor dat de melanine in de huid van binnenuit wordt geactiveerd waardoor op een natuurlijke manier een egale goudbruine teint ontstaat. Hierdoor behoren de nare gevolgen van generieke tanningproducten, zoals de gevreesde ‘wortel-look’ of streepvorming, tot het verleden.

De aanwezigheid van natuurlijke actieve bestanddelen zoals ginseng, aloë vera en vitamine E zorgt bovendien voor een positieve werking op de huid en helpt bij het elimineren van allerhande huidaandoeningen zoals acne of psoriasis.

Daarnaast is er ook nog de handige Spraytan Sentz handschoen. Deze superzachte handschoen uit microvezelstructuur is ideaal om Curasano Spraytan Express snel en eenvoudig aan te brengen op plaatsen waar vernevelen moeilijker uitvoerbaar is, zoals de achterzijde van de benen en de rug. De ideale combinatie dus voor wie makkelijk een mooie egale teint wil bekomen.

 

curasanoCurasano Spraytan Express in zakformaat

Sinds kort is Curasano Spraytan Express ook verkrijgbaar in handig 50ml pocketformaat, ideaal in combinatie met de Curasano Spraytan Sentz Mini handschoen. Zo heeft u uw gezonde goudbruine teint overal mee op zak of in uw handtas.

 

 

Laat een Reactie achter