Time Interceptor, van het merk Bernard Cassière, is een anti-aging behandeling die in het schoonheidsinstituut wordt verstrekt van zodra de eerste rimpels en lijntjes verschijnen. Na de behandeling is de huid zichtbaar gladder en steviger, voor een jeugdige uitstraling!

Maar liefst 10 producten om zichtbare verouderingstekenen tegen te gaan

Omdat de huid vanaf 35-50 moet strijden tegen dofheid, ongemak, onregelmatigheden, verlies aan veerkracht en stevigheid, vorming van rimpels en lijntjes, ontwikkelde Bernard Cassière de Time Interceptor productlijn voor thuisgebruik.

Producten voor thuisgebruik

In Afrika groeien eeuwenoude boom- en plantsoorten die door de plaatselijke bevolking voor geneeskrachtige en cosmetische doeleinden worden gebruikt. Bernard Cassière selecteerde zo Arganboom, Anogeissus Leiocarpus en Tijgernoot (knolcyperus). Deze planten, heuse krachten van de natuur en buffers tegen de oprukkende woestijn voor de bevolking, zijn bestand tegen de ergste droogtes, maar ook tegen de tijd…

Ze staan er eveneens om bekend dat ze zichtbare verouderingstekenen zoals stevigheids- en elasticiteitsverlies kunnen tegengaan. Uit deze planten putte Bernard Cassière de natuurlijke extracten voor de serie verkoopproducten en voor de nieuwe professionele anti-aging behandeling.

Natuurlijke extracten om de doeltreffendheid van de behandelingen te optimaliseren

Bernard Cassière heeft zijn samenstellingen ook verrijkt met andere natuurlijke extracten die uitsluitend geselecteerd werden om de doeltreffendheid van de behandelingen op de spits te drijven en zo de verschillende huidverouderingsproblemen beter te kunnen aanpakken.

irisextract om de vorming van lijntjes en diepere rimpels tegen te gaan.

haverextract en lipopeptide voor een opspannend, ontkreukend, hermodellerend en gladstrijkend effect.

arganolie* en karitéboter * om intens te voeden, uitdroging te voorkomen en de huid te beschermen. *Afkomstig uit eerlijke handel.

kiwi- en sophora-extracten waarvan bekend staat dat ze de vorming van pigmentvlekken tegengaan en voor een gelijkmatigere teint zorgen.

 

Meer info : www.bernardcassiere.be 

 

Laat een Reactie achter