Een universeel apparaatje en daarnaast 100% natuurlijke capsules om van uw douche een echt wellnessparadijs te maken.  Eenmaal uitgetest overspoelt je een gevoel van welbehagen en blijft dan nog de hele dag aanhouden.

Een sessie van ’instant welzijn’

Het toestelletje werkt d.m.v. microverstuiving – een baanbrekende technologie met etherische oliën.  Omdat ongeveer 75 % van de ondervraagde personen het doucheritueel als een routinebehandeling ziet, stelt Skinjay voor om dit moment een nieuwe betekenis te geven en het bovendien aan te grijpen om even weg te dromen.

Deze mixer werd ontworpen in Frankrijk, je kan deze makkelijk bevestigen aan de doucheslang.  De capsule met etherische oliën wordt dan door de mixer geactiveerd en laat dan in combinatie met het warme stromende douchewater haar aromatische kracht vrij.  Een prikkeling voor alle zintuigen en misschien ook een leuk geschenk voor Valentijn. 

De mixer kan je moeiteloos en in minder dan één minuut tijd installeren, is bovendien onderhoudsvriendelijk en heeft een diefstalbeveiliging als optie.

www.skinjay.com

Laat een Reactie achter