Zie hem daar staan … wanneer u ‘s ochtends uit bed komt of in de loop van de dag, altijd op een hoogst ongelegen moment natuurlijk. De pukkel is de koning van de verrassingen en niets houdt hem tegen om het feestje te bederven! De vijand nummer 1 van alle beautyadepten, van het jonge volkje, maar ook van veel volwassen vrouwen wordt nu met open vizier bestreden door URGO, die resoluut in de aanval gaat tegen deze onfrisse gemenerik.

URGO is een expert in onzichtbaarheidstechnologie. Deze vloeibare agent haalt zijn geheime wapen boven: URGO Filmogel Puistjes. De pen, waarbij de gadgets van 007 snel verbleken, is niet alleen werkzaam en praktisch, maar ook discreet. Zijn spitstechnologische formule zuivert de pukkel* en versnelt de opruiming ervan in alle stadia van de pukkelvorming. Hij legt ook een transparant en beschermend laagje aan zodat de make-up kan zorgen voor een perfecte teint.   Zodra de geltextuur van URGO Filmolgel Puistjes op het huidfoutje is aangebracht, legt ze gedurende 6 uur een isolerend laagje aan. De gel maakt dus korte metten met het geduw en getrek die typerend zijn voor de strijd tegen pukkels! Het laagje is zo discreet dat het met het blote oog niet merkbaar is. Zo kunt u zich maquilleren zonder de werking van dit verzorgingsproduct te hinderen.

URGO Boutons - PuistjesHij zuivert de pukkel* en versnelt de opruiming ervan

URGO Filmogel Puistjes is gemaakt op basis van een intelligente mix van salicylzuur en etherische olie van theestruik, twee actieve stoffen die gekend zijn om hun weldadige werking op huidfoutjes.

Verkrijgbaar in de apotheek.

 

Laat een Reactie achter