Harmonie, innerlijk evenwicht, levensvreugde en vertrouwen – het nieuwe damesparfum Eau de Karma omhult de vrouw die het draagt met een fascinerende geurenaura. Dit frisse, sensuele parfum, prikkelend als een koel zomerbuitje, is een weldaad voor lichaam, ziel en geest. Zijn kostbare componenten verwijzen naar de traditionele symboliek en de spirituele rijkdom van Oost-Azië en blazen ze nieuw leven in. Such a good Karma – such a good life!

De vrouwelijke geurcompositie begint met aroma’s van vruchten en bloemen: fresia, appel en cassis, samen met ozontoetsen die de verrukkelijke frisheid van een zuiverende zomerse regenbui oproepen. Het hart van de geur is één en al zachte, sensuele elegantie. Het zorgvuldig samengestelde akkoord van lotusbloemen belichaamt de vrouwelijkheid en gaat samen met delicate essences van rozen en een vleugje pioen. Met warme accenten van amber, cederhout en muskus streelt de basis van de geur de zintuigen en schept hij een gevoel van rust, harmonie en innerlijk evenwicht.

Dit is de geboorte van een uniek parfum, een belofte van ontspanning en van welbehagen. Als een verrukkelijk geparfumeerde golf van energie beïnvloedt Eau de Karma de zintuigen met zijn helderheid en zuiverheid. Het effect is stimulerend en rustgevend tegelijk. Lichaam, ziel en geest zijn in harmonie, vervuld van positieve energie.

De verpakking en het design herinneren aan de tempellandschappen van het Verre Oosten: de minimalistische flacon en de fijn bewerkte, elegante verzilverde stop in de vorm van de ‘Om’ Karma Bead zijn echte blikvangers. De mooi gewafelde roze verpakking is versierd met een Wheel of Karma, de emblematische vedette van de collectie Karma Beads. Samen met het nobele parfum bevat de flacon een geslepen roze kwartssteentje, opnieuw een knipoogje naar de Karma Beads – het summum van raffinement!

THOMAS SABO_EAU DE KARMA_2015_3

‘Eau de Karma’, de nieuwe geur van Thomas Sabo, zal vanaf 18 september verkrijgbaar zijn op alle verkooppunten en in de webshop. Vanaf midden oktober is Eau de Karma ook verkrijgbaar in de parfumerieën en de grote warenhuizen.

De eau de parfum is verkrijgbaar in de formaten 30 ml (aanbevolen verkoopprijs 34,95 euro) en 50 ml (aanbevolen verkoopprijs 54,95 euro).

Laat een Reactie achter