Via het centrum van Sint-Niklaas kom ik aan bij instituut BellaNina, waar er parkeerplaatsen voor de deur voorzien zijn. De aanwezigheid van het Besko-label op de voorgevel geeft me direct de zekerheid dat ik een erkend kwalitatief gediplomeerde schoonheidsspecialiste mag bezoeken.

Ik word vriendelijk onthaald en mag direct meekomen naar de behandelingsruimte. Ik installeer me op de behandeltafel en word toegedekt met een deken. Nina neemt de tijd om een grondige huidanalyse te doen met een huiddiagnosetoestel en in het bijhorende adviesgesprek krijg ik  meer informatie over mijn huid en wordt mijn gelaatsverzorging aangepast op basis van de resultaten. Tijdens elke stap van de verzorging wordt er duidelijk uitgelegd waar ze mee bezig is en polst Nina ook naar mijn persoonlijke wensen. Deze starter, die met Germaine de Capuccini werkt, heeft haar instituut zeer professioneel en prachtig ingericht. Dit straalt ze ook uit, door haar professionele manier van werken. Wanneer ze me tijdens het masker even alleen laat, droom ik weg en geniet van het echte me-moment. Want naast een goed advies en een professionele behandeling is het genieten nog altijd een belangrijk aspect.

Na de behandeling krijg ik de nodige informatie over de producten, die Nina mij adviseert in functie van mijn huidanalyse. Ze geeft me ook een staaltje mee zodat ik het product kan uitproberen. Ik heb genoten van deze behandeling en ga met een zachte, stralende huid naar huis. Zelfs de daaropvolgende dagen voelt mijn huid nog zalig aan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BellaNina

Heistraat 190, 9100 Sint-Niklaas

03 776 27 99

www.bellanina.be

Laat een Reactie achter