We worden al een jaartje ouder. De huid is niet meer zoals vroeger, ze wordt minder elastisch waardoor er rimpels ontstaan. Mannen en vrouwen kunnen vaak moeilijk omgaan met tekens van huisveroudering en daar moeten schoonheidsspecialistes goed op kunnen inspelen.

Germaine de Capuccini lanceert het nieuwe “flash”-masker met langdurig effect, dat op spectaculaire wijze zorgt voor correctie van de tekenen van huidveroudering, die worden veroorzaakt door huidveroudering.

“Flash” makkelijk thuis te gebruiken

“Non woven” tissuemasker, geïmpregneerd met een oplossing op basis van Vitamine C en het Extract van de Ume. Het masker is Exclusief ontworpen door Germaine de Capuccini. Past zich perfect aan het gelaatsovaal aan. Het masker kan je gemakkelijk thuis aanbrengen. Na 15 minuten inwerken zijn de resultaten buitengewoon: De huis ziet er stralend, vol licht en vitaal uit.

Gebruiksaanwijzingen

  1. Voorafgaand aan het gebruik van het masker breng je op het schone gelaat zonder make-up eerst jouw behandelingscrème/ -emulsie aan.
  2. Haal het masker uit het zakje.
  3. Vouw het open en breng het met zorg aan op het gelaat.
  4. Laat 15 minuten inwerken.
  5. Na deze tijd verwijder je het masker en masseer je het resterende product in de huid totdat het volledig is opgenomen.

Germaine de Capuccini

Germaine de Capuccini werd in 1964 in Spanje gecreëerd door Carmen Vidal en is ondertussen uitgegroeid tot een internationaal cosmeticamerk. De combinatie van natuurlijke ingrediënten en een steeds vernieuwende technologie maakt het mogelijk om telkens weer invloedrijke cosmeticaproducten op de markt te brengen. Germaine de Capuccini draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Elke behandeling of elk product wordt onderheven aan hoge kwaliteitsnormen en controles om een evenwicht te vinden tussen schoonheid en welzijn.

Ontdek meer van Germaine de Capuccini op de website.

Laat een Reactie achter