Langs een van de pittoreske landelijke weggetjes die Vlaanderen rijk is, kom ik aan bij Harmony Concept in Rillaar, een oase van rust en al 28 jaar geleid door Peggy Lemmens. Voor de afspraak hebben we al contact gehad over de mogelijke lichaamsbehandeling en heeft ze me ook gevraagd iets vroeger te komen voor een gratis huidanalyse. Tijdens het intake gesprek vertelt Peggy veel over haar roeping om schoonheidszorgen op een hoger plan te tillen naar huidverbetering en huidgenezing op maat door een effectieve heropbouw van de huid en door klanten op te voeden in de omgang met hun huid. Ze maakt ook een scan van mijn huid waarbij vochtgehalte, elasticiteit, vetgehalte, huidstructuur en pigmentatie gemeten worden.

Harmony Concept werkt met 10 verschillende merken (Schrammek, Beauté Pacifique, Jane Iredale, Hydrafacial, Germaine de Capuccini;….) en biedt vijftig verschillende behandelingen. Daarnaast is er ook een privé sauna en een luik voor mannen. Dankzij het ontwerp van Peggy’s echtgenoot is het hele gebouw een feest voor het oog, optimaal ingedeeld, heel modern en met een prachtige lichtinval op elk moment van de dag.

Door een tijdelijk overgevoeligheidsprobleem wordt een goud ritueel met warme lavastenen voorgesteld. In de cabine op de benedenverdieping neemt Peggy’s dochter het heft in handen en krijg ik een zalig zachte massage en een goudpakking. Terwijl de pakking zijn werk doet en de kleurenlichttherapie versmelt met de zachte muziek vertrek ik naar dromenland om helemaal ontspannen en opgefrist wakker te worden. Na een verkwikkende douche wordt de huidanalyse nog eens doorgesproken en krijg ik extra advies mee naar huis.

Harmony Concept is tevens verkozen tot Schoonheidssalon van het jaar 2019.  Meer info : www.schoonheidsspecialiste-van-het-jaar.be 

Laat een Reactie achter