Op de steenweg naar Lommel ligt Palazzo Benessere in een ruime, recent gebouwde woning met eigen parking. Zaakvoerster An draagt een smetteloze witte schort en ontvangt je met Limburgse vriendelijkheid. Rond de toonbank worden naast schoonheidsproducten ook gezonde voedingsmiddelen en supplementen verkocht. An heeft lange ervaring in het schoonheid vak en geeft duidelijke uitleg bij de behandeling die ik gekozen heb.

Voor die behandeling dalen we af naar de kelder waar de meeste behandelingen doorgaan. De behandeling wordt snel en efficiënt uitgevoerd en geeft een heerlijk gevoel van ontspanning. Ik krijg goede raad mee over het eventueel verderzetten van de behandeling voor nog meer effect. Palazzo Benessere biedt een ruim pakket aan behandelingen: rimpelcorrectie met het intraceutical systeem waarmee hyaluronzuur en zuurstof zonder naalden diep in de huid worden gesluist. Endermolift van endermologie is een behandeling die de productie van eigen collageen en elastine opnieuw op gang brengt, een ideale behandeling voor de verouderende huid.

Onzuivere huid? Dan is microdermabrasie een uitstekende, pijnloze en efficiënte optie. Fan van een natuurlijke aanpak? Dan is de natuurcosmetica zonder emulgatoren, parabenen, minerale oliën en uitsluitend verrijkt met natuurlijke geurstoffen van Biodroga iets voor u. Verder biedt An ook doelgerichte figuurterhapie aan met de Hypoxi-methode, de bodysculptor of de bodywrapkuur, kleur- en stijladvies, zalige sauna arrangementen, ontharing met was of definitieve ontharing met de diodelaser en een behandeling voor wittere tanden.

Palazzo Benessere

Lommelsesteenweg 238

3970 Leopoldsburg

011 34 11 88

www.palazzo-benessere.be

Laat een Reactie achter