De beste tijd van het jaar is aangebroken. We zijn gek op zon, licht, helderheid… We willen het voorjaar intensief beleven en we willen stralen. Laat je meeslepen door de nieuwe schoonheidsdimensie van Germaine de Capuccini en schitter dit voorjaar met de producten van The Journey!

Germaine de Capuccini lanceert dit voorjaar The Journey, de nieuwe seizoensmake-up voor lente en zomer. Ontdek nieuwe beschavingen, het contrast tussen culturen en landschappen. Laat je meevoeren door de levendigheid van de kleuren en texturen. Creëer het onverwachte en wees verrast.

Wat zijn de trends in 2019?

Op de catwalk zien we verschillende verwijzingen naar reizen, combinaties van stijlen en stoffen, verschillende bloemen- en geometrische prints, dierenprints, oosterse elementen,… De pantone kleur voor 2019 is ‘Living Coral. Deze kleur staat voor optimisme, vreugdevolle bezigheden en speelse expressie. The Journey – Spring/Summer 2019 collectie:

Onze lieveling  van de redactie : 

Een mooie gebronsde en lichtgevende huid met de TROPIC SUN POWDER. Dit is een compact poeder die een “zonovergoten”afwerking, homogeen en elegant parelachtig, waardoor je huid straalt. Een formule zonder oliën en siliconen.

TREND 2019: Breng vleugjes bronzing poeder aan voor een lichte metallic look. Dit breng je aan op de zones waarop de zon mooi valt.

Een onberispelijk, uniform en natuurlijk resultaat krijg je door het poeder aan te brengen met de borstel.
Synthetische haartjes in een roze kleur met een korte handige greep.

De make-upproducten zijn exclusief te verkrijgen bij een Germaine de Capuccini schoonheidsspecialiste waar u ook steeds terecht kan voor meer informatie.

WINACTIE

Wij mogen 1 setje wegschenken.

Wat moet je doen om hiervoor in aanmerking te komen.

Stuur ons een mailtje met het antwoord op volgende vraag : wat is de #hasthag van Germaine de Capucinni België.

Kijk voor een hint op de website www.germainedecapuccini.be .

Stuur je antwoord naar info@belbeauty.be

Laat een Reactie achter