Huidoneffenheden en onzuiverheden

41 % van de vrouwen tussen 25 en 40 kampen met huidoneffenheden of een overmatige productie van talg, maar bepaalde factoren kunnen verstopte poriën bevorderen op elke leeftijd zoals hormonale schommelingen, vervuiling, levensstijl of stress.

Munt en citroen

De nieuwe verzorgingslijn van Bernard Cassière voor de gemengde en de vette huid pakt met munt en citroen de meest voorkomende huidproblemen aan, namelijk overtollige talgafscheiding, verstopte poriën en huidoneffenheden.

Krachtige cocktail van zuiverende actieve werkstoffen

Java thee-extract : Hoewel een vette huid vaak glanst, is ze toch vaak dof en mat.  Het Java thee-extract verzacht de talgafscheiding, transformeert de overtollige glans en zorgt voor een stralende huid.

Extract van Chileense munt : Dit extract bevordert het natuurlijke afweersysteem van de huid om zo het verschijnen van puistjes te voorkomen.

Etherische oliën van citroen : Deze zijn bekend voor hun antibacteriële, adstringerende en dermo-zuiverende eigenschappen.  Het helpt tegen het verschijnen van onzuiverheden en om de poriën te verfijnen.

Bernard Cassiere ligne menthe citron

Wij testten het Masque clarifiant pureté menthe (zuiverend masker) uit.  Dit 2 in 1 masker is tegelijkertijd een peeling en een zuiverend masker dat de talgafscheiding vermindert en de oneffenheden verwijdert.  Naast de actieve cocktail van wilde Chileense munt, citroen en Java thee werd voor een maximale doeltreffendheid ook een complex van wilde klei met antibacteriële eigenschappen toegevoegd.  Dankzij ingrediënten als  AHA’s en BHA’s met een zachte exfoliatie , kreeg onze huid een zeer verfrissend gevoel.  Te koop in het schoonheidsinstituut.

www.bernardcasssiere.be

Laat een Reactie achter