Aan de Kortrijksesteenweg, niet ver van de Charles de Kerckhovelaan in Gent;  ligt een pareltje van een schoonheidsinstituut.   De fraai ingerichte etalage van het modern ogend instituut; pal tegenover de tramhalte;  nodigt alvast hartelijk uit om de trap van het herenhuis op te lopen.  Voor wie op zoek is naar perfectie of de drukte even wil ontvluchten, gewoon genieten en wegdromen ben je hier aan het juiste adres.

Wie hier binnenkomt krijgt huidadvies op maat van zijn persoonlijke behoeften. Het woord kwaliteit wordt hier écht KWALI-TIJD. 

estetis_gentestetis_gentestetis_gentEstetis

Interieur instituut

Het schoonheidsinstituut bevindt zich in een sfeervol gerenoveerd herenhuis en bestaat uit twee behandelcabines, waarvan één cabine met rechtstreeks zicht op het strakke moderne terras.  Deze ruime behandelkamer is ideaal voor duo arrangementen.  De hoge plafonds met klassieke schilderingen in combinatie met het interieur in wit en zwarte tinten stralen rust uit.  Voor de inrichting van haar instituut tekent de uitbaatster Sandy De Boitselier zelf.

 

De verzorgingskaart 

Specialiteiten : Estetis heeft 10 jaar ervaring met definitieve ontharing, alsook huidverbetering met verschillende soorten peelings en LED lamp. Rood licht voor huidverbetering en huidverjonging.  Daarnaast vind je in de uitgebreide verzorgingskaart voornamelijk  unisex anti-age gelaatsverzorgingen, make-up, lichaamsverzorgingen en verwenarrangementen voor hem en haar of in duo vorm.  De gevoerde cosmeticamerken zijn het Franse Matis, het Zwitserse Mila d’Opiz en het vernieuwende Attache Cosmetics.  allen uitblinkers op het vlak van  persoonlijke verzorging.  Producten met zachte texturen en subtiele geuren.

Mannenverzorging en ontharing

Bijna 40 %  van het clienteel zijn mannen die heel vaak langskomen voor de persoonlijke aanpak op het vlak van permanente ontharing en de ontspannende massages, maar ook voor de speciale maskers bijvoorbeeld met collageenvlies.

estetis_genthuidadvies op maat

www.estetis.be

Kortrijksesteenweg 133

9000 Gent

Laat een Reactie achter