In onze zoektocht naar unieke zaken stoten we vaker dan voorheen op zeer unieke en soms alternatieve zaken die een speciaal plan van  aanpak hebben.  En ja deze keer geen schoonheidsintstituut of wellnesscentrum.  We gingen dan ook op bezoek bij Eternal woman in Bonheiden, gelegen onder de kerktoren.  Maar dat deze winkel alles behalve conservatief te noemen is hadden we al vlug door, Eternal Woman is een eigentijdse zaak met een ruim aanbod aan aparte en eigenzinnige sieradencollecties. Je kan hier ook terecht voor een mooie mix van kwaliteitsvolle lederen handtassen en originele, met de hand vervaardigde accessoires.

De ruim verlichte  zaak van Eternal woman bevindt zich in een prachtig modern hoekpand en wordt uitgebaat door Ilse Van Calster, die met haar winkel een ode aan de vrouw wou maken, en daar is ze meer als voldoende in geslaagd.

Geen traditionele winkel

De hoekwinkel maakt deel uit van een imposant appartementsgebouw en is bijgevolg vrij rechthoekig opgevat.   Eenmaal overvalt je een zee van ruimte en wordt er gewerkt met stalen gordijnen en verschuifbare toonkasten en wanden.  De bevloering bestaat uit een soort gepolierde beton, deze is ook doorgetrokken in de toonbank en wand met vierkant verlichte vitrinekastjes.  Deze wand is trouwens ook de aandachtstrekker van de zaak.

 

P1170361

Eternal Women Bonheiden

P1170371

Eternal Women Bonheiden

 

 

 

 

 

Speciaalzaak in kunstzinnig gerichte juwelen

Yvone Christa New York ; Dori Csengeri, Bjorg, LISA Fine Custom Jewellery,   het zijn maar enkele namen van collecties die misschien op het eerste zicht weinig zeggen, maar geloof me er zitten werkelijke prachtige stukken bij.  Dori Csengeri, wauw effect gegarandeerd wordt trouwens door Koningin Mathilde gedragen.   Dori Csengeri juwelen zijn afkomstig uit Israël en zijn met de hand gemaakte haute couture juwelenontwerpen. Het is een tijdloze collectie met bruidsjuwelen die reeds meerdere awards gewonnen heeft, maar daarnaast is er ook een zeer wijd gamma aan mooie oorringen, halssnoeren, armbaden, pins en ringen.

be_hangers_met_logo

be_family_ringen

be_family_necklacesEternal Women Bonheiden

 

 

 

 

 

De Be Collectie – reflectie van je authentieke zelf

De BE collectie is een juwelencollectie uit eigen ontwerp en fabricaat. Deze 100% Belgische lijn bestaat uit kwaliteitszilver met prachtige kleurrijke halfedelstenen.  Het is een sobere en toch zeer klassevolle lijn, prijsbewust en betaalbaar.  Je vindt er een overvloed aan combinaties.  Het is een lijn die zich richt tot een zeer breed publiek.  Een hype op dit ogenblik zijn nog steeds de stacking rings of stapelringen.

Actief bezig

Naast de juwelen collecties kan je bij Eternal Woman ook terecht voor een zeer beperkte collectie stijlvolle kleding van Tim Van Steenbergen en kledingadvies.  Hiervoor maakt Ilse zelfs na sluitingsuur de winkel volledig op jouw maat.   Tenslotte is Eternal woman bijzonder trots dat ze officiële verdeler is van de luxueuze geurkaarsen van het eerbiedwaardige Franse huis Cire Trudon.  Trends geven ook aan dat mixen met deze elementen op zich een ander cliënteel naar de winkel brengen en dat wordt ook beaamd door de zaakvoerster.

Kerkplein 14/B
B-2820 Bonheiden
+32 (0)496 77 18 19

info@eternalwoman.be

www.eternalwoman.be

  1. Ik ken deze winkel. Een echte topzaak en meerwaarde voor Bonheiden en de omgeving van Mechelen. Ze hebben een zeer mooi aanbod en een fantastische service.

Laat een Reactie achter