“De Fifty Shades of Grey serie is één van de grootste sensaties die de uitgeverswereld ooit kende. Er werden, tot op vandaag, wereldwijd meer dan 100 miljoen exemplaren van verkocht. Fans vielen hals over kop voor de personages, en kunnen dan ook niet wachten om de hoofdrolspelers, en hun favoriete scènes uit de boeken, in de bioscoop te ontdekken.” zegt Suzi Weiss-Fischmann, OPI Co-Founder & Brand Ambassador. “Deze collectie tracht de sfeer, gevoelens en emoties van de film te vatten met verschillende grijstinten, gaande van een glimmende zilveren tint tot koele grijze kleuren en donkere houtskooltinten. Deze collectie is echter pas compleet met een diepe rode tint die staat voor ongeremde passie.”

OPI kondigt de lancering van zes nieuwe limited edition nagellakken aan. Voor deze collectie inspireerde OPI zich op Fifty Shades of Grey, de langverwachte langspeelfilm van Universal Pictures en Focus Features. De film brengt de Fifty Shades of Grey trilogie, de bestsellers van schrijver E. L. James die een wereldwijd fenomeen werden, op het witte doek. De collectie omvat vijf grijze nagellakken in verschillende tinten en texturen aangevuld met één dieprode tint. De film Fifty Shades of Grey komt op Valentijnsdag 2015 in de bioscoopzalen.

OPI _Shades_A_Display

“Het dragen van een kleur is zo veel meer dan enkel een modeverschijnsel. Met de keuze voor een bepaalde kleur drukken we onze persoonlijkheid, onze stemming en onze gevoelens uit.” voegt Weiss-Fischmann toe. “Deze collectie bundelt de passie, luxe en macht van de film samen in zes prachtige nagellakken die een sensuele uitstraling verzekeren.”

Productinfo

De aanbevolen verkoopprijs van de Fifty Shades OPI nagellakken is € 14,80.

De aanbevolen verkoopprijs van het Fifty Shades of Grey mini-pack (6x 3,75ml) is € 29,20.

Verkrijgbaarheid

OPI Fifty Shades of Grey is verkrijgbaar vanaf eind januari 2015.

Vvoor info kan u terecht op www.opi-belgium.be

Facebook: www.facebook.com/opibelux

Twitter: @OPIBelux

Instagram: @OPIBelux

Officiële Hashtag: #OPIBelux

Laat een Reactie achter