Iedereen is het er mee eens dat de vrouwen anno 2017 perfect in staat zijn op verschillende vlakken van hun leven het prima voor mekaar te hebben. Als bewijs van een perfecte organisatie en hun niet aflatende energie slagen ze erin de perfecte echtgenote te zijn die er dag na dag in slaagt verliefde blikken bij hun wederhelft op te wekken, aandachtige moeders te zijn die gelukkig zijn als hun nakomelingen dit zijn, en working girls die zich voorgenomen hebben iedereen op elke vergadering met stomheid te slaan.

Toen Christine Simon, ontwerper van het Indemne merk, werkte aan de samenstelling van een nieuw verzorgingsproduct dat perfect zou passen in hun jachtige levensritme, hield ze rekening met de feiten: dit product moest een weerspiegeling zijn van deze vrouwen, dit wil zeggen een “allrounder” met een grote efficiëntie en gebruiksgemak!

De koosnaam, Antiseche, zet onmiddellijk de trend, want deze weldadige olie is immers een echt hebbeding om zich bliksemsnel mooi te maken! Een natuurlijk, veelzijdig en het meest eenvoudige verzorgingsproduct ter wereld om zich op een gemakkelijke manier mooi te maken, maar een die ook geschikt is voor onze soortgenoten, want de formule werd speciaal ontwikkeld om aan de nood van alle gezinsleden tegemoet te komen. Gezicht, lichaam, haar, nagels, handen, voeten, …. Kortom, ze kan alles aan, naar het goede voorbeeld van de vrouwen aan wie ze een fluweelzachte huid belooft zonder urenlang in de badkamer door te moeten brengen.

Indemne is het aan zich verplicht, in de formule van Antiseche spelen de beste plantenoliën nog maar eens de hoofdrol. Deze werden streng geselecteerd op hun ongezien vermogen om de huid te voeden met alle nutriënten die ze nodig heeft om het jachtige leven aan te kunnen! Zo bevat ze druivenpitolie en zachte amandelolie om alle huidtypes, zelfs de meest droge, te hydrateren en te beschermen, tarwekiemen om de droogste huid te verzachten en ook essentiële oliën van oranjebloesem en Romeinse kamille om de meest reactieve huid te kalmeren.

Een recept barstensvol oliën dus, die de schoonheid van elke vrouw in twee of drie handelingen in de schijnwerpers zet en waarmee tevens iedereen die u dierbaar is een perfecte verzorging krijgt.

Laat een Reactie achter