Body&Bess: een verhaal dat enkele jaren geleden tot stand is gekomen door te experimenteren met frambozenpitten. En wat niemand voor ogen had, ontstond: frambozenpitolie.  Een uniek verhaal dat meer context vraagt…

Wat maakt het zo uniek?

Het team achter Body&Bess zijn de eersten die de stap durfden te wagen: Een volledig gamma aan verzorging met een hoge concentratie frambozenpitolie als herstellende kracht voor je huid. De unieke componenten in frambozenpitolie (vitamines A,E en omega-3 en -6) zijn een ware weldaad voor de huid en bieden de oplossing voor eenieder met een veeleisende en gevoelige huid! Het volledige gamma wordt in België geproduceerd, is volledig vrij van parabenen en voor meer dan 99% natuurlijk; wat het tot een hoger niveau van uniekheid brengt.

Wat bevat de frambozenpitolie?

De frambozenpitolie bevat een onthullende, unieke samenstelling van vitamines A & E, antioxidanten en omega-3 en -6. Alle producten uit het Body&Bess gamma bevatten telkens een hoge concentratie van deze frambozenpitolie wat zorgt voor een heilzame werking op de huid. De nadruk bij Body&Bess ligt dan ook op het herstellen en heropleven van de huid met het gebruik van natuurlijke ingrediënten!

Wat is jouw voordeel?

Body & bessAlle Body&Bess producten worden ontzettend snel door de huid opgenomen waardoor je geen last hebt van een vette, kleverige laag op je huid. Het volledige gamma is ook vrij van parabenen en werd dermatologisch getest.

Frambozenpitolie is goed voor:

  • Droge, gevoelige huiden
  • Diepe hydratatie en voeding van de huid
  • Verstevigen van huid
  • Pigmentvlekken vervagen
  • Huiduitslag, eczeem, andere huidaandoeningen

Frambozenpitolie, voor wie?

Frambozenpitolie creëert voor iedere vrouw een natuurlijke, verzorgde huid. Niet enkel particulieren, maar ook professionelen kunnen van deze producten genieten. Body&Bess wordt gebruikt in het betere schoonheidssalon waar je ook terechtkan voor de aankoop van producten. Verder kunnen alle producten ook online worden aangekocht waarna ze gratis bij je thuis bezorgd worden!

Van een uniek Vlaams product gesproken! Bekijk hun gamma ook op http://www.bodyandbess.com

 

 

Laat een Reactie achter